Help zelf stemfraude bestrijden!

stemfraude

Webmaster: Ik kan niet bepalen of dit artikel op waarheid berust, maar ik plaats dit als algemene informatie. Het ligt aan u of u hiervan gebruik wilt maken!

Zelf een foto(kopie) van het eigen stembiljet maken.

Zelf vervolgens deze foto doorsturen naar contact@verkiezingsuitslag.info

Hier wordt u de werkelijke telling en verkiezingsuitslag getoond.

Geeft u nog steeds uw stem aan VVD, CDA, PvdA, GroenLinks, ook ChristenUnie en SGP, zelfs SP en FVD  en tenslotte niet in de laatste plaats D66? Dan geeft u ook deze bende een stem.
Stem 15 maart 2017 eens een keer ”niet vertrouwd” maar kies voor een betere wereld. “Stem vertrouwd” is niets anders dan kiezen voor meer van het oude, meer van het zelfde. U heeft eigenlijk geen andere keuze. Dankzij de Oranje Bovenvolksverraderskliek, die verkiezingen gestolen heeft.

“Vertrouwd” is niet in staat de problemen op te lossen daar zij zelf deel van het probleem zijn en deze problemen hebben meegeholpen te veroorzaken. We kunnen geen problemen oplossen met nog meer van hetzelfde.
Verandert er na de a.s. Kamerverkiezingen niets, wilt u dan s.v.p. niet de Haagse politiek de schuld geven? U als kiezer, die vertrouwd blijft stemmen en immers voor het “vertrouwde” dus voor meer van hetzelfde heeft gekozen, heeft zelf daaraan schuld. U als kiezer heeft uw eigen lot in de hand.

Onder volksvertegenwoordigers van de verouderde politiek is er slechts een, die zinnige taal verkondigt, namelijk Marianne Thiemen (PVDD).
De overige kandidaten, die niet voor vernieuwing van de politiek (voor het bedrijven van politiek voor en door de bevolking) gaan, zullen wij als bevolking door nieuw bloed moeten vervangen.
Kortom, sla het stembiljet open en ga voorbij aan het vertrouwde en u zult zien dat er ruim voldoende aanbod van nieuw bloed is.

Bron: http://58110346.swh.strato-hosting.eu/