Waarom Putin als bondgenoot de beste keuze is!

putin-war

Als jullie een oorlog willen uitlokken, bereid je dan voor op jullie totale vernietiging!

Iedereen met een gezond verstand weet het onderhand!
EUROPA’S GROOTSTE BEDREIGING IS GEEN WERELDOORLOG MAAR DE ISLAM!

Dit betekent dat samenwerking met bondgenoten noodzakelijk is en zelfs doorslaggevend kan zijn!

Hieronder de belangrijkste reden om Rusland, het grootste kernwapenland ter wereld, als bondgenoot te hebben.

PUTIN’S SPEECH OVER MOSLIMS op 4 augustus 2013

“IN RUSLAND LEVEN WE ALS RUSSEN. ELKE MINDERHEID, VAN OVERAL, DIE WIL LEVEN IN RUSLAND, OM TE WERKEN EN TE ETEN IN RUSLAND, SPREEKT RUSSISCH, EN MOET DE RUSSISCHE WETTEN RESPECTEREN.

ALS ZE DE SHARIA PREFEREREN, EN HET LEVEN WILLEN LEIDEN VAN EEN MOSLIM, DAN ADVISEREN WIJ HEN OM NAAR DIE PLAATSEN TE GAAN WAAR DAT DE STAATSWET IS. RUSLAND HEEFT GEEN ISLAMITISCHE MINDERHEDEN NODIG. MINDERHEDEN HEBBEN RUSLAND NODIG, EN WE ZULLEN ZE GEEN SPECIALE PRIVILEGES TOEKENNEN, OF PROBEREN OM ONZE WETTEN TE VERANDEREN OM BETER BIJ HUN WENSEN TE PASSEN.

HET MAAKT NIET UIT HOE HARD ZE ROEPEN ‘DISCRIMINATIE’. WE TOLEREREN GEEN GEBREK AAN RESPECT VOOR ONZE RUSSISCHE CULTUUR. WE KUNNEN BETER LEREN VAN DE ZELFMOORD VAN AMERIKA EN EUROPA, ALS WE WILLEN OVERLEVEN ALS NATIE. DE MOSLIMS ZIJN DIE LANDEN AAN HET OVERNEMEN EN DAT ZAL ZE NIET LUKKEN MET RUSLAND!

DE RUSSISCHE GEWOONTES EN TRADITIES ZIJN NIET COMPATIBEL MET HET GEBREK AAN CULTUUR OF DE PRIMITIEVE MANIER VAN DE SHARIA WETGEVING EN DE MOSLIMS. WANNEER DIT EERVOLLE WETGEVEND LICHAAM DENKT AAN HET MAKEN VAN NIEUWE WETTEN, MOET HET IN GEDACHTEN HEBBEN OM DE RUSSISCHE NATIONALE BELANGEN VOOROP TE STELLEN, IN ACHT NEMEND DAT DE MOSLIMS MINDERHEDEN ZIJN EN GEEN RUSSEN.”

I rest my case!

Advertenties