Russische manipulatie van de verkiezingen in Nederland?

putin-schizo

Net als Obama komen ze hier weer met met het onderhand uitgekauwde sprookje!

We hebben het de afgelopen tijd allemaal kunnen lezen, dat deze keer de stemmen met de hand geteld gaan worden uit angst voor Russische bemoeienis bij de verkiezingen.

Dat men daarbij over elkaar heen tuimelt van de tegenstellingen, ach daar moeten we maar niet op letten toch? U weet niet waar ik het over heb? Laat ik u even een voorbeeldje geven over hoe onze geweldige en altijd objectieve mainstream media zichzelf tegen spreekt door allereerst te melden dat het zo lastig is om hack aanvallen te identificeren en het daardoor vrijwel onmogelijk is ze te linken aan specifieke overheden of daaraan gelieerde organisaties, om vervolgens te komen met een artikel waarin ze steevast beweren met zekerheid te kunnen stellen dat het aantal Russische en Chinese hacks op overheids servers drastisch aan het toenemen is.

Hmm dat was toch niet vast te stellen, als je de eerdere berichtgeving moet geloven? Dus waar komt deze zekerheid dan vandaan? Juist, de grote dikke (overheids) duim. Deze info komt uit de Verenigde Staten, u weet wel, die veiligheids experts die zo feilloos de “Weapons of Mass Destruction”(WMB) wisten te vinden, oh wacht…

En dit was slechts een voorbeeldje uit een lange lijst van soortgelijke kolder.

Lees hier de lijst met leugens:

https://jdreport.com/russische-manipulatie-van-de-verkiezingen-in-nederland-dit-is-wat-ze-u-niet-vertellen/

RP: alsof Putin het een zier interesseert, wie in dit kleine polderlandje aan de macht is!

Advertenties