Meerderheid van de Europeanen willen een immigratiestop uit islamitische landen

NU NOG EEN REGERING KIEZEN DIE HIERAAN VOLDOET!

Een nieuw onderzoek toont aan dat een meerderheid van de Europeanen een immigratiestop willen uit moslimlanden terwijl slechts 20 procent wil dat het voortzet. De grootste oppositie van de tien landen die in het onderzoek zijn opgenomen is Polen, en de zwakste is Spanje.

immigratiestop-uit-moslimlanden

De meeting is uitgevoerd door Chatham House, het Koninklijk Instituut voor Internationale Zaken – een non-profit, non-gouvernementele organisatie gevestigd in Londen en omvat 10.000 mensen in tien Europese landen. Een duidelijke meerderheid is voor het stoppen van de islamitische immigratie. 26 procent heeft geen mening of weet het niet.

In Polen is 71 procent voor een moslimstop en negen procent tegen. Zelfs in Frankrijk is een duidelijke meerderheid, 61 procent, voor een ilsamstop terwijl 16 procent tegen is.

In het politiek correcte Duitsland, is net iets meer dan de helft, 53 procent, voor een stop – en dit ondanks de rampzalige gevolgen van het opengrenzenbeleid van bondskanselier Angela Merkel. 19 procent is tegen.

De zwakste steun voor een immigratiestop uit moslimlanden is in Spanje waar 41 procent voor is en 16 procent tegen.

De overige landen in het onderzoek zijn Hongarije, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Italië, Griekenland en België. In alle landen is er een duidelijke meerderheid voor een immigratiestop uit moslimlanden.

https://fenixx.org/2017/02/07/meerderheid-van-de-europeanen-willen-een-immigratiestop-uit-islamitische-landen/