Apeldoorner wel schuldig maar geen straf voor ontucht!

KINDERMISBRUIK IN NEDERLAND ONBESTRAFT?

pedofiel

APELDOORN / ZUTPHEN – De 21-jarige Serhat I. uit Apeldoorn liet zich toen hij 18 jaar was, bevredigen door een meisje van 13 jaar. Dat stond voor de rechtbank in Zutphen maandag vast. Zij legde hem echter geen straf op. Wel moet hij het slachtoffer 500 euro betalen.
De rechtbank hield er rekening mee dat de Apeldoorner verminderd toerekeningsvatbaar is, dat de kans op herhaling klein is en dat het om een oude zaak gaat. “Onder deze omstandigheden is naar het oordeel van de rechtbank oplegging van een sanctie niet (langer) opportuun. Ook niet als de sanctie voorwaardelijk wordt opgelegd. De rechtbank zal verdachte daarom schuldig verklaren, zonder oplegging van straf.” De officier van justitie eiste twee weken geleden drie maanden jeugddetentie voorwaardelijk.

Orale seks
Serhat kreeg in de zomer van 2014 iets met een meisje, waarvan hij dacht dat ze 16 was. Ze bleek pas 13 jaar te zijn. Naar eigen zeggen stelde zij voor om hem oraal te bevredigen en daar stemde hij mee in. “Als ik had geweten dat ze 13 was, had ik niet eens met haar gepraat.”

De Apeldoorner ‘heeft ontzettend veel last van de verdenking’. Hij maakt zich druk om het stempel zedendelinquent, zei zijn advocaat.

RP: Schandalig! Nog nooit zo’n domme smoes gehoord en nog nooit zo’n schandalige (multi-culturele) “straf” VRIJSPRAAK  voor kindermisbruik!