Hoog tijd voor een Rechts Europa!

rechts-links

Onderstaand een paar recente berichten in de media:
-Minder macht voor Europa en minder moslims
-Trump brengt Europees Nieuw Rechts in het Witte Huis
-Rechts overspoelt westerse wereld
-Rechts-populisten hopen op ‘nieuw Europa’
-Rechts-populisme in Europa
-Media kiezen kant van Wilders

Links bevindt zich in de eindstrijd om haar politieke overleving. Voor Links wordt het hachelijk. Dat voelt het aan, daarom slaat het om zich heen als een vis aan de haak.

Rechts-populistische partijen trekken met een nationalistische anti-islampolitiek grote groepen kiezers. De AfD in Duitsland, Le Front National in Frankrijk en natuurlijk de PVV in Nederland. Traditionele partijen weten hierop geen antwoord te formuleren.`

Jullie kunnen als linkse islamofielen proberen om in de duizenden aangetoonde bewijzen een los steekje te zoeken, maar het helpt niet meer. Het volk wordt steeds meer geconfronteerd met de keiharde bewijzen en is nu wakker geworden. Dus jullie justificatie voor de moslim-invasie is nutteloos!

Elke blogger die de huidige wereldsituatie zo realistisch mogelijk beschrijft heeft wel eens met één of meer van dit soort linkse hypocriete ‘zedenpredikers’ te maken gehad. Wij weten wat jullie drijfveer is en wij weten dat jullie en degenen die aan de touwtjes trekken, levensgevaarlijk kunnen zijn! Want het heeft niets meer met moraal te maken, noch met liefdadigheid maar puur met eigenbelang! Een strategie, die de westerse beschaving zal vernietigen!

Het volk gelooft de linkse sprookjes niet meer! Daarom nemen wij ‘Rechtsen” nu het heft in handen!

Realpredictor