AMERIKA WIL NET ALS EUROPA OOK ISLAMISEREN!

usa_immigration_green_card

Federale rechter in Seattle zet Trumps inreisverbod tijdelijk stop; Witte Huis in beroep

De federale rechtbank in de Amerikaanse stad Seattle heeft het inreisverbod dat vorige week werd ingesteld door president Donald Trump, tijdelijk stopgezet. De opschorting van het decreet, dat mensen uit zeven verschillende moslimlanden uit de VS moet weren, geldt voor het hele land. Het Witte Huis gaat in beroep.

De zaak was aangespannen door de staat Washington, die later bijval kreeg van Minnesota. De openbaar aanklager in Seattle (de grootste stad van Washington) voerde aan dat inwoners van de staat schade ondervinden van de maatregel, en dat deze discriminatie in de hand werkt.

usa-islamiseren

In beroep
Woordvoerder van het Witte Huis Sean Spicer liet enkele uren na de uitspraak weten dat het Witte Huis zo snel mogelijk in beroep zal gaan tegen de beslissing van de rechter. Hij noemt het oordeel van de rechter ‘schandalig’, een woord wat in een tweede versie van de persverklaring ontbreekt. Volgens Spicer is het inreisverbod wel degelijk wettelijk.

‘Het decreet van de president is bedoeld om het land te beschermen en hij is degene die de grondwettelijke autoriteit en verantwoordelijkheid heeft om het Amerikaanse volk te beschermen’, aldus de mededeling.

Lees hier het hele artikel.