De leugens van heel wat Kabinetten gaan ons nog veel ellende brengen.

forum-voor-democratieimages

Bedrog, leugens, fraude en corruptie.

Woensdag 1 februari had / hield het Forum van Democratie een betoog in de Tweede Kamer met een verzoek voor een enquête, over het invoeren van de Euro en hoe dat tot stand is gekomen.

Feitelijk is opheldering een pure noodzaak om te zien of het conform de wens van de burgers is gegaan, want wij zijn de Nederlandse samenleving. Helaas hebben vele Kabinetten er een puinhoop van gemaakt. Schandelijk en het vermoordt en verkracht de door ons gewenste Nederlandse democratie.

Als je niets te verbergen hebt, dan geef je openheid van zaken en dat verwacht de Nederlandse Overheidsdienst, zoals een Belastingdienst ook van ons als Nederlanders.
Wij worden gehouden aan die afspraak, maar de politiek is een zee van onkunde, bedrog en leugens geworden, die lak heeft aan zijn burgers.

En zoals u heeft kunnen lezen, zijn het voornamelijk die partijen VVD, PvdA, CDA en D66, die TEGEN een enquête over deze zaak zijn, om helderheid naar haar burgers te geven.
Dat zijn nu exact DIE partijen die deze ellende veroorzaakt hebben. Komt het dan niet in u op, om daar voor eens en altijd een einde aan te kunnen maken.

D66 leider Pechtold sprak de belachelijke woorden uit dat die parlementaire enquête dan een “ showproces “ zou worden. Dat is natuurlijk een argument dat iedere inwoner van Nederland straks kan gebruiken als hij gevraagd wordt om zijn belastingaangifte te moeten toelichten. Laat maar beste inspecteur, want dit gaat een “ show proces-verbaal “ worden en als de politiek zo omgaat met de belangen van de burger, kan diezelfde burger dat recht ook opeisen.

Als klap op de vuurpijl liet het programma Zembla ons zien welk een bestuurlijke puinhoop het is bij de belastingdienst. Gelukkig waren een paar ambtenaren bereid om anoniem openheid van zaken te geven. Daar waar Minister Ard Steur al uiterst kundig was om bonnetjes niet te vinden, daar is de Belastingdienst een tweede geval van een hoop bestuurlijke ellende. Dit Kabinet Rutte is wel het meest corrupte en frauderende bedrog en leugen Kabinet, dat we ooit hebben gehad.

Verder vindt de Raad van State dat het inlegvelletje dat brokkenpiloot M. Rutte bij het Oekraïne Verdrag had laten toevoegen, om de deal met de Oekraïne ons toch weer door de strot te duwen, juridisch niet klopte.

Vandaag blijkt zelfs dat de grote baas in de Oekraïne de heer Porosjenko, dat hij nu toch voor het lidmaatschap van de NAVO en dus ook de Europese Unie gaat. Iets wat al die tijd volgens heertje M.Rutte nooit de bedoeling was. Maar ons dadelijk ook weer door de strot geduwd wordt

Hoeveel leugens laten we ons nog wijsmaken voordat dit soort, met name dus VVD politici, achter de grendels zit in verband met leugens en bedrog. Hoever moeten wij als samenleving in het nauw gedreven worden, voordat we voor een zuiveringsactie in de politiek de straat opgaan.

U staat persoonlijk al voor meer dan 20.000 euro garant om die te betalen aan de Europese Unie. Maar geloof me dat het een veelvoud is en dat de werkelijke schuld vele malen groter is dan we tot nu toe kunnen bevroeden.

U kunt daar op 15 maart een einde aan maken. Wij burgers, moeten een daadkrachtig einde maken aan deze voor de Nederlandse burger, falende politiek.
We mogen het niet langer toestaan dat we steeds minder te besteden hebben en of voor andere idiote buitenlandse schulden moeten opdraaien.
We moeten ervoor zorgen dat onze Pensioenen uit de grijpgrage handjes van de Europese politiek blijven.

Gelukkig hebben we met het Forum van Democratie een ploeg mensen die dit als speerpunt in hun dadendrang hebben staan.
Hun voornaamste en wel meest democratische machtsmiddel als burgers is: het Bindend Referendum.

Daarmee kunnen we na de overwinning van het Forum van Democratie en de PVV op 15 maart eisen dat die gewenste parlementaire enquête naar de invoering van de Peuro er daadwerkelijk komt.
Daarmee hebben we kans en een machtsmiddel om het zorgstelsel dat ons nu goud geld kost, afgeschaft wordt.

Als u ook vindt dat we een einde moeten maken aan de leugens, bedrog, fraude en corruptie dan is 15 maart een uitgelezen kans en stem daartoe op het Forum van Democratie.

Maak het Forum van Democratie samen met o.a. de PVV zo sterk dat we als burgers gehoord worden en er wezenlijk zaken gaan veranderen.

Sjef Smeets, Boxmeer