Het zwarte gat van islamitische disfunctie.

zwarte-gat

De islamitische wereld is een permanente vluchtelingencrisis – we moeten de deur dicht doen!

Het maakt niet uit of de IS wordt verslagen, dat er vrede in Syrie is, of de politieke situatie in landen als Libië en Afghanistan stabiliseert. De sociale, politieke en religieuze situatie in het Midden-Oosten zal leiden tot nieuwe, bloedige conflicten. Miljoenen mensen zullen blijven proberen naar Europa te komen om het beter te krijgen. De enige duurzame oplossing is permanent “de deur dicht”, dwz de voortdurende asiel en familie immigratie uit MENA-landen onmogelijk maken.

De Islamitische wereld heeft een
– economische en sociale stagnatie
– corrupte politieke systemen
– dagelijkse burgeroorlogen en gewapende conflicten
– torenhoge geboortecijfers

Als je geweld en armoede combineert met een explosieve groei van de bevolking ontstaat er een permanente migratiecrisis.
De islamitische wereld heeft geen uitzicht om beter te worden. De Arabische lente was een westerse waanvoorstelling! Groeiende bevolking, verdeeld in verschillende clans en religieuze groeperingen, strijden voor beperkte hoeveelheden van het landoppervlak, macht en rijkdom.

Het kost een moslim uit het Midden-Oosten een paar duizend dollar om binnengesmokkeld te worden in Europa. Dat is een kleine investering met een hoog rendement. Zelfs de laagste sociale financiële bijdrage in Zweden is hoger dan het gemiddelde loon in een typische islamitische emigratie-natie. En islamitische immigranten zijn zeer goed bewust van de economische voordelen. Dat is de reden waarom ze naar Duitsland of Zweden willen, niet naar Griekenland of Slowakije.

Een moslimmigrant is een investering voor een hele familie. Zodra de jongemannen hun verblijfsvergunning hebben verkregen begint de gezinshereniging. En dat betekent niet alleen dat elk lid van de familie zal verschijnen en bijdragen eist. Het betekent ook dat familieleden tickets naar Europa zullen verkopen voor iedereen die zich kan veroorloven om te betalen. Je hoeft niet onder een vrachtwagen mee te liften of op een vlot drijven om naar Europa te komen. Mohammed of Ahmed kan beweren dat je tot de familie behoort. Of een tijdelijk huwelijk met je aangaat, zodat jij ook je hele familie mag meenemen. En Mohammed krijgt betaald. En de nieuw aangekomen moslimfamilie kan ook weer fungeren als ‘makelaar’ voor deze mensentransacties. RP: iedereen met een beetje gezond verstand kan uitrekenen dat het Westen binnenkort hoofdzakelijk uit moslims zal bestaan!

Het is niet het Westen die de disfunctionele islamitische samenlevingen gecreëerd heeft, en het Westen is niet verantwoordelijk voor hen. In plaats daarvan wordt het Westen constant in de disfunctionaliteit van de moslimwereld betrokken Elke poging van het Westen om de situatie in de islamitische wereld te verbeteren, van humanitaire hulp tot vredesoperaties, resulteert alleen maar in verwijten van de moslimwereld dat deze disfunctionaliteit de schuld is van het Westen.

Het Westen kan en moet voorkomen dat het naar beneden wordt meegesleurd in het zwarte gat van islamitische disfunctie.  

Daniel Greenfield
Fenixx