Waarom Wilders Minister-president moet worden!

president-geert

De Nederlandse samenleving kent veel voorbeelden van geslaagde integratie: Portugese joden, Franse Hugenoten, Chinezen, Molukkers, Surinamers enz. Maar met mensen afkomstig uit moslimlanden die de wetten van de islam blijven volgen, blijkt de integratie onmogelijk!Zij vinden dat Nederland/Europa deel moet worden van de islamitische wereld.Moslims beschouwen zich in eerste plaats als moslims, en niet als burgers van het land waar ze wonen, ook al hebben ze het staatsburgerschap van dat land. Dat onderstreept waar hun ware loyaliteit ligt, namelijk bij de Islam.In Europese steden,bestaan nu enclaves , waar de sharia in feite is ingevoerd en waar de politie zich niet of nauwelijks durft te vertonen.

Het grootste probleem in Europa is de islamisering.Je kunt een economische crisis hebben, maar die herstelt wel weer. Het probleem met de islamisering herstelt niet.Heel Europa lijdt onder de Islam en het wordt steeds erger. Het gaat niet goed met Nederland. Een instortende economie, massa-immigratie, islamisering, criminaliteit, overlast, slechte zorg en zo kan ik nog wel even doorgaan.Het vrije, veilige Europa gaat kapot.Moord en doodslag door terroristen of lone wolves hebben Europa in zijn greep gekregen.

Al Hijra beschrijft hoe de massa-immigratie altijd al een bewuste strategie van de Islam is geweest om via islamitische kolonisering grondgebied te veroveren en volkeren aan zich te onderwerpen.Het begint met een straat, dan een buurt, een hele wijk en vervolgens de stad. Ter illustratie de vraag hoe de Schilderswijk er 35 jaar geleden uitzag. Zagen we daar veroveringssymbolen zoals moskeeën, hoofddoekjes, minaretten, islamitische slagerijen, burqa’s, islamitische scholen en djellaba’s? Neen. En nu?…Zulke wijken laten een buitenproportioneel hoog aantal werkelozen en ontvangers van uitkeringen, van armoede en voortijdige schoolverlaters zien met buitenproportioneel hoge misdaadcijfers en geweldsdelicten…

De moordenaars die in Europa bloedbaden hebben aangericht, waren aanhangers van de meest gewelddadige ideologie van onze tijd: de politieke Islam. Een ideologie die gericht is op de letterlijke vernietiging en uitroeiing van alles dat anders is, met als einddoel een mondiale heerschappij van de Islam.
Laten we ons land samen terugveroveren. Te beginnen op 15 maart 2017,”zei Wilders… De enige manier om als gewoon burger nog iets te doen aan de ondergang van Nederland, en om de toekomst van je kinderen te redden, is het stemmen op de PVV.Stem voor de PvdA,SP, Groenlinks,CDA,VVD en D66 is stem voor Sharia,voor parallel islamitische enclaves,terreur,open grenzen,voor de burka’s, hoofddoekjes, moskeeën,gescheiden zwemmen, gescheiden klassen en ga maar door…OPEN JE OGEN, VOORDAT DE ISLAM ZE SLUIT!

https://www.youtube.com/watch?v=933wZNVPlRM

Hier het keiharde bewijs

https://www.youtube.com/watch?v=iMJp3Hc7TvE

Onze enige redding is een anti-moslimknuffelende regering! (De PVV is dus onze enige redding!)

https://zlj13051967.wordpress.com/2017/01/28/geert-wilders-wordt-minister-president-van-nederland/