Merkel’s Grootheidswaanzin!

merkel-grootheidswaanzin

Terwijl Merkel nog steeds blijft vasthouden aan vijandige retoriek tegenover de Trump-VS en het Poetin-Rusland, is ze op het politieke wereldtoneel min of meer geïsoleerd.

Britten veranderen van kamp: anti-Trump was gisteren, “We love Trump” is nu! Anti-Trump-bondgenoten zoals de Britse premier Theresa May veranderen van kamp! May heeft nog een tweede boodschap afgegeven – ze zou met Trump weer gezamenlijk willen leiden (“lead together again”).

Merkel wilde in het kader van een westerse paleisrevolutie vraagtekens plaatsen bij deze orde. Ze wilde de VS naar de tweede plaats verdringen en zelf de kroon opzetten – Merkel wilde promoveren tot de “koningin van het Westen”.

Merkel tret al maandenlang de leidende rol van de VS in het kader van de westerse wereld in twijfel. Zij plaatst zichzelf op de voorgrond, verklaart zichzelf tot leider, en berispt de junior-partner, namelijk Trump en de Trump-VS.
Merkel doet haar best om de Trump-VS mee te delen dat vanaf nu Duitsland de standaards in het kader van het Westen zou bepalen, en dat Trump zich daaraan zou moeten houden.
In haar grootheidswaanzin heeft Merkel over het hoofd gezien wat May duidelijk herkende. Er bestaat maar “één koning in de ring” in het kader van de westerse gemeenschap, en dat is de VS, dus de president van de VS.

Op grond van de Brexit had Obama Merkel als regentes voor de belangen van het aan Obama/Clinton/Soros gelieerde anti-Trump-establishment ingezet, en daarmee May buitenspel gezet

Als Trump – na Obama – de functie van “koning” op zich neemt, dan heeft hij de kroon, en dan is hij ook de “koning in de ring van het Westen”.

Lees hier het hele artikel:
https://ejbron.wordpress.com/2017/01/28/merkel-na-verandering-van-kamp-door-may-anti-trump-poetin-front-staat-op-instorten/