Bestuurlijke Revolutie.

revolutie1

Tegen een Dictatoriaal, Destructief, Bedriegelijk Bestuur

Op 15 maart mag u gaan stemmen. De vraag blijft, of er iets gaat veranderen.

Want laten we heel eerlijk zijn, de Nederlander is het gekonkel, bedrog en de leugens van dit Kabinet spuugzat. Nu weer heertje van der Steur die wederom de boel belazerde en de Kamer op het verkeerde been heeft gezet.

Je moet als Nederlandse burger toch zo langzamerhand een onpasselijk gevoel en een enorme schaamte hebben als je over onze landelijke bestuurders spreekt. Bedrog, leugens, verkeerde en/of onvolledige informatie komen dagelijks tot ons.

Opeens is alles veel beter en gaat het met de economie geweldig dankzij het Kabinet. Maar hoe vaak hebben we het de afgelopen jaren niet meegemaakt dat er na een goed bericht weer een rampspoed uit de hoge hoed kwam.

Ouderen moesten weer inleveren, en in Frankfurt bouwt men een groot statig bureau voor de EU politici, dat meer dan 1,5 miljard kost. Ziekelijk.

Op 15 maart heeft u een unieke kans om geschiedenis te schrijven. Want laten we eerlijk zijn, Kabinetten van de laatste 25 jaar hebben ons niet verder gebracht dan we waren.
Uw koopkracht is sinds 2002, bij het begin van de EU terug gegaan van 52 naar 45 procent.
U levert al jaren fors in en dat is uw bijdrage aan de verspilzucht van de Europese Unie.

Dat kunt en mag u stoppen, door op 15 maart voor een andere koers te gaan zorgen.
Laat helder zijn, dat alle beloftes van veel Kabinetten leugens bleken te zijn.
Niemand is in de politiek is te vertrouwen en dan heb ik het niet over personen, maar over het systeem. Zolang dezelfde mensen in dit systeem blijven, zal er niets maar dan ook niets veranderen.

Het is tijd voor een zeer grote schoonmaak en de bezem kan door de Haagse en Brusselse politieke puinhoop. Ze hebben goed voor zich zelf gezorgd en hebben lak aan de burgers van Nederland. Het referendum over de Oekraïne liet voor de tweede keer zien dat de politiek schijt heeft aan uw mening. Ondanks dat we in 2005 met een grote meerderheid van bijna 66 procent tégen het Europees Verdrag waren, en nu weer met dat Oekraïne verdrag, bewijst eens te meer dat uw stem niets waard is. Dat moet en kan anders.

15 maart, kan voor u en mij een kans zijn om aan deze kwalijke zaken een einde te maken.
Veel partijen en groepen doen mee aan de komende verkiezingen. Zelf heb ik altijd gestreden om alle groepen tot een samenwerking te verleiden, maar de egootjes van veel personen stond het in de weg.

Bij de bestudering van heel wat nieuwe politieke partijen viel me de daadkracht van het Forum van Democratie op. Baudet zie ik wel eens als de nieuwe Pim Fortuyn. Pim had heel andere talenten dan Thierry Baudet. Maar Thierry Baudet heeft wel de tijd en de ruimte gehad om een aantal zeer serieuze mensen bij elkaar te krijgen, die op basis van hun levenservaring en vakkundigheid daadwerkelijk de beloftes uit hun programma kunnen realiseren.

Als we teruggaan naar de verkiezingen in 2002, toen werd de PvdA de grootste partij maar werd toch buiten de coalitie gehouden. Er kwam een Kabinet CDA-VVD en D66.
Ook dat was een ramp voor Nederland, omdat ons de Euro, ondanks een dikke NEE; toch door de strot geduwd werd.

Kijken we nu, naar waar we op kunnen stemmen, dan is een ding duidelijk: niet meer op de bestaande partijen. Ongeacht of het CDA-VVD-D66-PvdA – Christen Unie of Groen Links is, allemaal zijn ze zwaar besmet en hebben aangetoond er niet voor de burger te zijn.

Laten we ons land terug heroveren en dat kan alleen als er een Bestuurlijke Revolutie plaatsvindt.

Kies daartoe uit de volgende partijen:

Forum van Democratie – PVV – 50Plus en wellicht de SP.

Voordeel van het Forum van Democratie is, dat ze als enige duidelijk voor het systeem van een Bindend Referendum zijn. Daarmee kan heel Nederland zich zelf als burger gaan besturen en krijgen we met hen een Regeringsbeleid dat door de burgers is samengesteld.
Waarover we samen als burgers, met alle voors en tegens, uitgebreid over mogen stemmen.

Dat is feitelijk, de meest voor de hand liggende gewenste methode, van het besturen van een land. Feit is dat we niet meer hoeven te bakkeleien, over wie met wie in een coalitie gaat regeren. Dat bepalen wij als burger samen in een referendum. Dat idee, moet als het Forum van Democratie het goed opzet, nog verbeterd worden. Bedenk dat de oude grondwet uit 1848 ver over de houdbaarheidsdatum heen is.

15 maart gaan stemmen, en stem slim en met uw verstand en hart.

Sjef Smeets, Boxmeer

http://www.ziekvandepolitiek.nl