Docent ROC Nijmegen in opspraak om anti-PVV berichten!

Net als bij de moslims worden kinderen hier op school al geïndoctrineerd!

roc-nijmegen-copy-570x320

NIJMEGEN – Een ouder van een student van ROC Nijmegen heeft een klacht ingediend tegen een docent. Die heeft via een schoolaccount op Facebook studenten berichtjes gestuurd waarin hij onverbloemd zijn afkeer laat blijken van de PVV.

De docent legt een verband tussen de partij en ‘sociaalafbraak’-beleid. Eerder noemde hij Geert Wilders een ‘held van de tokkies’. Hij deelde een foto van de PVV-leider met een Hitlersnorretje.

Terughoudend
De schoolleiding erkent dat de docent terughoudend had moeten zijn. Dat is hem deze week duidelijk gemaakt in een gesprek. Wijchenaar Peter Gerrits, vader van roc-student Tomy: „Het hoort niet dat een docent tegenover leerlingen denigrerend doet over een partij waarmee mijn dochter sympathiseert. Hij doet dat op Facebook en in de klas. Leerlingen verkeren in een afhankelijke positie. Die mag je als leraar je mening niet opdringen.”

Open brief
Op Facebook heeft Gerrits een open brief geschreven. ‘Dit zie ik als een rechtstreekse aanval op mijn dochter en alle kiezers die op de PVV stemmen, dus ook ondergetekende. Hij zet ze hier neer als asociaal, dom.’

Lees hier verder:
http://www.gelderlander.nl/nijmegen/docent-roc-nijmegen-in-opspraak-om-anti-pvv-berichten~a7fad4b9/