LAKS – NOS – Rutte.

nos1

Ook zo gelachen over de verbolgenheid van het NOS journaal over het feit dat de studentenvereniging LAKS nep – nieuws verspreid zou hebben.

Sporadisch kijkend naar het acht uur journaal, viel me deze week op dat de studenten vereniging mee zou doen aan de verkiezingen van 15 maart.
Speerpunt is natuurlijk het afschaffen van de rekentoets en de terugkeer van de basis beurs.

Nu snap ik die standpunten heel goed en van mij uit is leren en studeren geheel gratis, want het is een investering in een totale gezonde maatschappij. Wel met regels en niet zoals in de jaren ’70, waarin je soms studenten had die bijna met AOW gingen als ze afstudeerden.

Maar zag u ook hoe het NOS journaal in zijn wiek was geschoten en schande sprak dat het verspreiden van NEP – NIEUWS misselijkmakend was, en dat de NOS daar niet voor bedoeld was.

Tja, het kan verkeren, want het NOS journaal is wel de grootste verspreider en leugen-fabriek die onze ether vervuild. Het is ook in de aanloop naar de verkiezingen van 15 maart zielig om te zien,
-dat we opeens minder werkelozen hebben.
-De export is enorm gestegen, het gaat vele malen beter dan we dachten
– en ja HOOR, allemaal de verdiensten van dit Kabinet.

Zo doorzichtig en wat doortrapt, maar ach we zijn niet anders gewend sinds Rutte aan het roer staat.

Toch even in het kort weer wat feitjes voor u bundelen:

Meer dan 1 miljoen mensen onder de armoede grens.

Besparingen op de gezondheidszorg is dramatisch voor de ouderen.
Bijna 500.000 mensen kunnen hun zorgpremie niet betalen.
Geen 900.000 aangiftes van crimineel gedrag, maar meer dan viereneenhalf miljoen maal is aangifte gedaan dus 4.500.000, is vijfmaal zoveel dan wat de overheid ons wil doen geloven.
Tel ik diegene die niet eens de moeite meer nemen om een aangifte te doen, niet eens mee.

Als domme ganzen lopen journalisten achter de narcistische hoeder van het land aan en draaien de machines in Hilversum achter het nep – nieuws van het Kabinet, op volle toeren.
Een Kabinet dat zelden de waarheid spreekt.
De omroep wordt betaald met burger / belastinggeld en daar worden de medewerkers van de publieke omroepen mee betaald.

Daarmee verlies je als journalist elke objectiviteit:

want, wiens brood men eet, diens woord men preekt.

Echter, ik heb nog geen enkele kritische opmerking van ook maar één journalist gezien of gehoord die het verspreiden van NEP – nieuws door het Kabinet aan de kaak stelt.

Afgelopen zondag zag ik een drietal journalisten in het programma Buitenhof onze grootste leugenaar M. Rutte, wat aangename vragen stellen. Het, pootjes onder zijn stoel uitzagen, en eens gruwelijk wat realistische feiten op de tafel leggen, monde uit in een wat gezellig gekeuvel van drie journalisten en Opper leugenaar MR.

Weer was het NEP – nieuws en dat werd wel door de journalisten, als volstrekt betrouwbaar gedeeld.

Ja, we kunnen nog heel veel leren over het maken van NEP – nieuws binnen onze samenleving.

Mensen herinneren zich hopelijk nog het nummer van Boudewijn de Groot: Meneer de President slaap zacht, – uit 1966. Nu, iets meer dan 50 jaar geleden kunnen we constateren dat er totaal niets is veranderd. En dat ondanks alle beloften van diverse Kabinetten, die ons een betere toekomst zouden geven.

Niets is daarvan gebleken, gezien de ellende die er heerst onder de samenleving. Criminaliteit, nog nooit zo hoog geweest. De angst onder ouderen nog nooit zo sterk, men durft als ouderen na 8 uur in de avond niet meer over straat, bang om mishandeld te worden door wat pareltjes van nieuwkomers.

Gisteren trof ik een zeer toepasselijk nummer van een “ zingerd “ op You Tube, die op prima wijze het nummer uit 1966 weer actueel gemaakt had.

Kijk en luister en u zult het herkennen, wat velen ervaren. Klik op, of plak de link in uw browser: https://www.youtube.com/watch?v=J7oUcmn4J3Y

Het is dus de hoogste tijd om voor altijd daarvan afscheid te nemen, daartoe heeft u op 15 maart een prachtige kans.

Kies uit een combinatie van:
Forum van Democratie – PVV – 50Plus en of SP.
Mijn voorkeur gaat uit naar het FvD, omdat ze zwaar inzetten op dat bindende referendum.
Laten we een nieuwe koers uitzetten en hopen dat we een Nederlands beleid krijgen gebaseerd op een Bindend Referendum.
15 maart, gaan en ga stemmen.

Sjef Smeets, Boxmeer

http://www.ziekvandepolitiek.nl
http://www.burgersvoorbindendreferendum.nl

Graag zo veel mogelijk verspreiden via sociale media om meer mensen aan het nadenken te zetten. Doe het voor uw naasten en familieleden, zodat ze een betere en eerlijke toekomst krijgen.
Verspreiden dus !!!!