Duitsland op zoek naar staatsgevaarlijke asielzoekers

asielterrorist

We hebben niets te verbergen!?

RP: Dit is mosterd na de maaltijd! Jullie hadden ze niet massaal zonder enige controle toe moeten laten! Dit is hetzelfde als alle deuren van je huis wagenwijd openen en dan achteraf jammeren dat je huis is leeggeroofd en je familie is aangevallen/vermoord!

De 24-jarige Tunesiër Amri, die uit naam van terreurbeweging Islamitische Staat (IS) met een vrachtwagen op een menigte inreed op de kerstmarkt in Berlijn, kwam als asielzoeker naar Duitsland. Zijn asielaanvraag werd afgewezen, maar uitgezet werd hij niet, deels omdat Tunesië tegenwerkte. Tot die tijd kon hij in Duitsland blijven.

Anis Amri, de terrorist die een aanslag pleegde op een kerstmarkt in Berlijn, kwam als asielzoeker Duitsland binnen en werd niet goed genoeg gevolgd. De Duitse autoriteiten gaan nu bijna 550 ‘staatsgevaarlijke asielzoekers’ opnieuw screenen. Een aantal van hen is al van de radar verdwenen.
Hij was bekend bij de inlichtingendiensten – in Tunesië en Italië werd hij al veroordeeld voor misdaden – en werd ook door hen gevolgd. De diensten concludeerden een paar maanden voor de aanslag dat hij geen groot gevaar was.

Bijna 200 van deze staatsgevaarlijke asielzoekers kunnen echter nog vrij rondlopen in Duitsland.

Elsevier

WIE ZIJN HIER NU DE GROOTSTE IDIOTEN?