Wilders’ gedachtengoed is overgenomen door Trumps ministers

trump-geert

The 2 men who can save the world!

Trumps Nationale Veiligheidsadviseur zegt net als Wilders dat de islam een politieke ideologie is.
Geert Wilders is in Amerika een van de meest effectieve woordvoerders voor het idee dat de islam een gevaar is voor de nationale veiligheid. Het feit dat hij zelf onder 24-uursbescherming staat, geeft hem authenticiteit. Hij wordt gezien als een seer and truth teller.’

Volgens John Esposito, hoofd van The Bridge Initiative, een project van Georgetown University, hebben Wilders’ opvattingen over de islam prominente Amerikanen beïnvloed. ‘Kijk naar oud-generaal Michael Flynn, Donald Trumps Nationale Veiligheidsadviseur. Hij zegt net als Wilders dat de islam een politieke ideologie is. Dergelijke opvattingen zijn niet langer extreem.’

‘Donald J. Trump roept op om per direct alle moslims de toegang tot de Verenigde Staten te weigeren

Nu Donald Trump het Witte Huis betrekt, komt in de VS een hele parade van politici aan de macht die de anti-islam-ideologie van Wilders omarmen.
https://www.vn.nl/hoe-wilders-tot-het-witte-huis-doordrong/

Achteraf kun je vaststellen dat Wilders aanwezig was bij een testfase van wat heel goed het nieuwe Amerika onder Trump zou kunnen worden.

En of hij nou premier wordt of niet: de komende vier jaar staan de deuren van het Capitool, de ministeries én het Witte Huis wijd voor hem open.

RP; Trump voor de US en Wilders voor Europa! Het begin van de vernietiging van de islamitische invasie in de westerse wereld! Laten wij ze 100% steunen!

Citaten uit: https://www.vn.nl/hoe-wilders-tot-het-witte-huis-doordrong/