Volk van Nederland: Wees op uw hoede!!

DE STIGMATISERING VAN DE PVV!

 

staatsgreep

De stille staatsgreep!

De stigmatisering van de PVV gaat vele malen verder dan in Amerika voor mogelijk wordt gehouden. In ons ‘democratische’ land zijn er geen onafhankelijke media. En al helemaal geen media die pro-PVV zijn. Op z’n best komt er af en toe een heel klein berichtje pro-PVV, maar dat is enkel als het niet anders kan. U weet dat de criminaliteit 500% erger is dan de overheid u vertelt. Men was zo dom om dat nieuws te publiceren tijdens de verkiezingen…

Wilders hoeft maar te fronsen met z’n wenkbrauwen en Maurice poetst direct een zeteltje weg. Rutte daarentegen kan liegen wat hij wil, z’n reet afvegen aan het referendum, de meest incapabele minister van Justitie in de geschiedenis van ons land handhaven en Maurice vindt het prima. De VVD staat een vol jaar op 23-28 zetels. De komende weken masseert Maurice er wel een paar zeteltjes bij. V=Victorie, want de VVD wint op alle fronten!

Dat denk ik dus niet. Op 16 maart weten we het zeker, maar ik ben er van overtuigd dat de PVV vrijwel zeker alle zetels gaat vullen. Grote kans dat ze zelfs meer dan 50 zetels haalt qua stemmen, maar dat is het maximum wat ze nu in de Kamer kunnen krijgen. De VVD gaat echt geen 23 zetels halen. Als ze 15 zetels haalt mag ze van geluk spreken en Allah op haar blote knieën danken. De politiek en de media doen net alsof er niks aan de hand is, maar de afrekening komt er. Onverwacht? Niet voor u en mij. Wel, net als in Amerika, voor de media, de peilers, de elite en de machthebbers.

Als Europese politici beginnen te mekkeren over schending van de grondwet! Dan kunt u er zeker van zijn dat ze daar zelf mee bezig zijn, en wel in hun eigen voordeel.

Wat de volledige Tweede Kamer (minus 1 partij) nu aan het doen is, is die grondwet gebruiken om hun reet mee af te vegen. Een volledige politieke boycot van een democratische partij (zoals de PVV) is nog nooit gebeurd. Dat daardoor het land onbestuurbaar wordt ook niet. Ik vind dat kwade opzet, en moedwil. Dat is met voorbedachte rade de democratie saboteren. Of dat nu wel of niet omschreven staat in die grondwet is juridische haarkloverij.

Gaat dat lukken? Nee. De sociale druk om de PVV buiten de samenleving te zetten werkt net zo goed andersom. Zeg dat u gaat stemmen op de PVV, en u verliest mogelijk uw baan. Of uw vrienden, er gaat een steen door de ruiten of uw auto gaat in de fik. Dus wat doen de meeste mensen? Die zeggen niks. Nergens voor nodig om uw D66-werkgever boos te maken. Of uw familie of vrienden te verliezen. Dus de meeste mensen houden zich op de vlakte. Tot ze hun stem kunnen uitbrengen.

U wordt op dit moment gebombardeerd met ‘wat de PVV wil is ongrondwettig, vereist grondwetswijzigingen en dat gaat niet gebeuren! Stem dus geen PVV!’ Echt waar? Laat me niet lachen! De grondwet is niet gewijzigd toen we onze onafhankelijkheid opgaven voor de EU. Er was geen grondwetswijziging nodig om de gulden af te schaffen. De grenzen gingen (en staan) wagenwijd op zonder grondwetswijziging. Dus … kan de PVV exact hetzelfde doen. De grenzen dicht, de gulden terug en de EU mag lekker in Brussel blijven. Geen grondwetswijziging voor nodig.

H. Numan
www.ejbron.wordpress.com