Nederlandse verkiezingen hoog risicogeval voor EU en Euro!

RP: Met andere woorden: De meerderheid van de Nederlanders wil UIT de EU stappen! Hier een paar keiharde noodzakelijke redenen: https://nederlanduiteu.wordpress.com/

eu-risico

– Met het overhevelen van belastingheffing naar de EU verliest Nederland volledig zeggenschap over de besteding van de eigen inkomsten.
– De Europese Commissie overweegt momenteel om uw opgebouwde pensioen in te zetten ten behoeve van langetermijn-investeringen. De gezamenlijke Nederlandse pensioenfondsen beheren een pensioenpot met een waarde van circa 1.000 miljard Euro, veruit de grootste pensioenbuffer van Europa.
– Het Europees Parlement kiest steeds vóór de eigen portemonnee. Alle EU-ambtenaren hebben een meer dan riant salaris met daarop aanvullingen via allerlei toeslagen. Steeds vaker worden bankiers of aan grote zakenbanken gelieerde personen op belangrijke politieke EU-posities geplaatst!
– Het enige zeer welvarende Europese (niet-EU) land met hersens is Zwitserland. Laten wij net zo slim zijn en hun voorbeeld volgen!

Op 15 maart 2017 vinden in Nederland de landelijke verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats, na de uitslag zal vanuit deze bezetting van 150 zetels ook een regering worden gevormd. De angst voor mogelijke zetelwinsten voor de populisten zit er overal goed in, zowel in Nederland als in het buitenland. De (elite) wereldburgers zien hun mooie projecten en verdienmodellen in gevaar komen, mocht de uitslag niet positief zijn en bepaalde trajecten worden afgebroken.

Kies daarom met uw verstand en bevrijd ons van de grootste geldverslindende dictator: EU=Nee, kies dus voor de PVV!

Lees hier het hele artikel