HET VOLK WORDT WEER IN DE HOEK GETRAPT!

DIT IS NIET TE GELOVEN!

stemvee

De mening van onze machthebbers

De belangrijkste politieke zet dit weekend kwam van premier Rutte zelf, die zei dat hij echt niet weer ging proberen om met de PVV van Geert Wilders samen te regeren. Helemaal onverwacht komt dat natuurlijk niet, aangezien fractievoorzitter Halbe Zijlstra in december al zei dat de kans op samenwerking met de PVV “inhoudelijk nul” is.

Eerder werd de PVV al uitgesloten door de andere grote partijen; PvdA, SP, GroenLinks, CDA en D66. Het moet heel gek lopen wil Wilders nog meeregeren.

Een burger: “De arrogantie ten top. De burger is aan zet. Als alle partijen de PVV uitsluiten dan is er maar 1 weg en dan is het woord aan de kiezer om te bepalen hoe dit land geregeerd moet worden en dat is dan allemaal maar op de PVV stemmen”

RP: Soms vragen mensen zich verbijsterd af hoe het kan dat wanneer een volk “nee” zegt bij bijv. een referendum, een overheid vervolgens doet alsof er toch “ja” is gestemd. En zelfs als het volk bij de verkiezingen duidelijk  hun voorkeur weergeeft wordt dit volkomen genegeerd!

Volk van Nederland: Laten jullie dit soort ondemocratische dictatuur toe? Ik wil nog een stap verder gaan! Wordt het niet hoog tijd dat wij deze hele (despotische) regering afzetten?

https://www.businessinsider.nl/kwartetten-nieuwe-regering-nu-bijna-iedereen-de-pvv-heeft-uitgesloten-zijn-er-nog-maar-een-paar-opties/