Obama lokt ergste rellen ooit uit met bizar ontslag generaal tijdens inauguratie Trump

         The African American madness! The loss of their Muslim president unveils clear their white people-dislike! Even those of their stupid white supporters!

De Afro-Amerikaanse waanzin! Het verlies van hun moslim-president onthult nu duidelijk de blanken-afkeer. Zelfs die van hun domme blanke aanhangers!

E.J. Bron

screenshot_57

(Door: “Xander”)

Linkse actiegroepen belasteren christenen in Trump´s regering als ‘fanatici’, ‘racisten’ en ‘wetenschap-ontkenners’

Zo typerend voor ‘links’, ook aan de andere kant van de oceaan: als ze hun zin niet krijgen, gaan ze rellen schoppen, vernielingen aanrichten en hun tegenstanders bedreigen.

Voor degenen die nog twijfelden aan het kwaadaardige en wraakzuchtige karakter van de scheidende Amerikaanse president Barack Hussein Obama: gisteren ontsloeg hij generaal-majoor Errol Schwarts, het hoofd van de Nationale Garde die op 20 januari de beveiliging van de inauguratie van Donald Trump moet verzorgen. Schwarts’ ontslag gaat op 20 januari om 12.01 uur in, precies wanneer Trump wordt ingezworen. Daarmee komt de Nationale Garde op het ‘moment suprême’ zonder leiding te staan, en geeft Obama doelbewust ruimte aan de door het ‘linkse’ haatkamp aangekondigde grootste en gewelddadigste rellen die Amerika ooit meegemaakt heeft.

‘Het slaat nergens op om een generaal midden in een actieve operatie te…

View original post 66 woorden meer

Advertenties