Oorlog nummer drie.

eusa

Ein Reich?

De Europese Unie is ooit opgericht om een samenwerking aan te gaan op economisch gebied. Eind jaren negentig was het opeens om een vuist te kunnen maken tegen Rusland.

Echter de politieke elite, ofwel de regenten uit Brussel en Den Haag vonden opeens dat de gemaakte afspraken uit 1989 bij de val van de Berlijnse Muur, maar geschonden konden worden.

Want tijdens de val van de Berlijnse Muur kwamen de grondleggers Michael Gorbatsjov, Günther Schabowski en Helmuth Kohl, de architecten van dit plan, overeen dat het Westen de Russische invloed zouden respecteren. Die grens werd van Berlijn teruggezet naar de Duits – Poolse grens.

We zien de laatste jaren en maanden dat de Europese Regenten in Brussel hun begeerde ogen op het voormalige totale blok van de Russen, inbreuk maken op die afspraken
De afspraken die in 1989 ten tijden van de Val van de Berlijnse Muur gemaakt werden, nu bij het Europese afval liggen.

Systematisch heeft de Europese Unie een wig gedreven in het voormalige Russische blok.
Polen werd losgeweekt, Roemenie, Hongarije en vele andere werden met mooie beloften van democratie gelokt om Moskou de rug toe te keren.

Wie nu de grote schuldige is in een steeds groter wordende dreiging van een Derde Wereldoorlog, laat zich raden. Niet de Russen zijn de oorzaak van die dreiging, maar een stel op macht beluste Brusselse politieke wellustelingen die de vrede binnen Europa in gevaar brengen.

Wat zou u doen als ik met u een afspraak maak omtrent de scheidingslijn van uw tuin en ik na een tijd uw ruimte stiekem steel. Dan wordt u kwaad en terecht. Want ik schend een eerder met u gemaakte afspraak.

Dat de Europese Unie ons in een derde wereldoorlog instuurt heeft alles te maken met economische motieven. Economische motieven die in een Amerikaanse zieke geest bedacht zijn.

Want laten we eerlijk zijn, wat heeft het voor zin een oorlog te beginnen als we niet door Rusland bedreigd worden. Dan kan alleen een economisch gewin van vooral de Amerikanen, als oorzaak gezien worden om een oorlog te beginnen.

Zien we echter hoe vaak de Amerikanen een oorlog zijn begonnen, dan is dat rampzalig.
Na de Tweede Wereldoorlog hebben de Amerikanen meer dan 100 oorlogen ontketend en gevoerd. Nooit heeft het geleid tot een totale vrede in het land waar de Amerikanen vochten. Recentelijk zijn dat Irak, Iran, Afghanistan, Syrië en Libanon. Men heeft er bewust een grote ellende gecreëerd om invloed te krijgen in die landen. Gevolg is dat die landen instabiel zijn geworden en het volk bloedt ruikt. Die willen nu gerechtigheid en komen massaal onze economie ten gronde richten.

Maar die zagen ook dat de Amerikanen, alleen maar meer economisch gewin najagen.

Zo ook de Oekraïne. Nadat de grootste narcistische politici van Europa in de personen van een zeker heer Guy Verhofstadt en een VVD figuur heertje van Baalen op het Maidanplein oproer stonden te kraaien, vlak daarna zaten de Amerikanen om de tafel met de Oekraïense politici. Er zou fracking plaatsvinden en de nieuwe baas van dat Oekraïense fracking bedrijf om schaliegas te winnen, was de zoon van een van de Ministers uit de ploeg van Obama. De zoon van John Kerry.

Ziet u nu hoe, hoe er een smerig spel gespeeld wordt over de rug van de gewone burger. Waarom lopen onze marionetten in Den Haag en Brussel zo slaafs achter dit walgelijk proces aan, dat tot een derde wereld oorlog zal leiden.

Waarom stellen ze economisch gewin boven een totale vrede voor de wereld.

Maar ja, die Amerikaanse Oorlogsindustrie heeft er baat bij dat er jaarlijks weer wereldwijd 132 miljard dollar aan wapentuig gekocht wordt. Amerika is de grootste producent van oorlogstuig.
En die rommel tot het doden van mensen, die moeten ze ook kwijt.

Liever, weer wat wapentuig verkopen, dan daadwerkelijk vrede voor alle mensen op de wereld te creëren.

U heeft op 15 maart een keuze om aan deze toekomstige ellende een einde te maken.
Stem daartoe op groepen zoals het Forum van Democratie, wellicht de PVV en 50 Plus.

Denk aan uw toekomst, aan die van uw kinderen of kleinkinderen.
15 maart, niet vergeten te stemmen.

Sjef Smeets, Boxmeer

http://www.ziekvandepolitiek.nl
www.burgersvoorbindendreferendum.nl

Lees ook: https://eunmask.wordpress.com/2015/01/19/eu-parlement-neemt-resolutie-aan-die-oorlog-tegen-rusland-mogelijk-maakt/