REALISTISCHE LEZERSREACTIES (DEEL 28)

Uw stem kan de zaken recht zetten op 15 maart 2017.

Reactions

Allereerst voor iedereen de beste wensen in geluk, voorspoed en het belangrijkste een goede gezondheid.

Het jaar 2017 kan de boeken ingaan als de omwenteling in de politiek. Daarvoor moet u wel uit de luie stoel komen en gaan stemmen.

Je hoort veel argumenten om op iemand te stemmen. Een persoon die je toespreekt of een partij. Ze hebben veel beloofd en voor u niets gedaan.

Ik zet toch maar weer even wat feiten op een rijtje.

De beloofde 1000 euro van Rutte, daar wacht u nog op.
De Griekse centjes komen met rente terug.
De zorgpremie weer duurder.
De eigen bijdrage ietsjes omhoog of het pakket van de zorgverzekeraar verder uitgekleed.

Feit blijft dat ouderen en gehandicapten zwaar inleverden, maar toen het ABP de pensioenpremie verhoogde had het Kabinet per omgaande 330 miljoen euro vrij gemaakt voor compensatie voor haar ambtenaren.

Tweeënhalf jaar geleden kregen Kamerleden door een veranderde belastingwet € 160.- euro per maand netto minder in hun loonzakje. Dat werd op een dinsdagmiddag binnen 2 uur door het Kabinet zodanig geregeld dat er geen opstand onder de Kamerleden ontstond.

U, die al jaren zit te wachten op een compensatie van de torenhoge zorgpremies, mag wegrotten in het riool.
Hier blijkt dus dat er duidelijk een verschil zit of je bij de Haagse club zit of niet. Men zegent zich het eerst en dan wel over de rug van u als burger.

Als we zien wat de EU ons kost dan is dat schrikbarend. Meer dan 20 miljard per jaar. U als netto betaler moet elke jaar 150 euro afstaan aan een stel oorlogszuchtige regenten. Nu wil men zelfs jaarlijks 5 miljard om wapens te ontwikkelen.
Vorig jaar zei men nog dat ieder gezin dankzij de EU 2200 eurootjes extra had.

Wederom dus weer een leugen. Ook de economie schijnt aan te trekken. Maar dat is alleen bij bepaalde bedrijven die dicht bij het Haagse vuur zitten. En de media verkondigt de mooie leugens verpakt in een acht uur journaal. Ik noem het wel eens het 8 uur Hoernaal. Als je anderen voor geld bevredigt, tja, hoe kan dat dan heten.

Echter, echter op 15 maart dit jaar hebt u de kans een enorme omwenteling te veroorzaken.
Het schijnt dat we meer dan 80 partijen op de kieslijst hebben, dus er is wel iets te kiezen.

Maar ik geef u iets te overdenken mee. Ik heb veel sympathie voor een man als Wilders en ik heet geen Henk of ben een tokkie. Heel veel ondernemers delen zijn mening, maar niet zijn manier. Meer dan 60 procent van veel ondernemers die ik ken stemmen op Geert.

Naar aanleiding van het verschijnen van mijn boek, Ziek van de Politiek, ben ik in januari 2012 op uitnodiging bij een vergadering van het Burgerinitiatief in Amsterdam in Hotel l ‘Europe geweest. Daar zag ik een gedreven en eerlijke kerel in de persoon van Thierry Baudet. Omringd door veel Professoren en andere geleerden. Na het Oekraïne referendum ontstond er mijns inziens een tweedeling in die groep.
Het burgerinitiatief wilde eigenlijk niet aan de verkiezingen meedoen en verwees naar andere partijen die ook een bindend referendum in hun programma hadden staan.

Ik heb toen met klem gevraagd om toch aan die verkiezingen van 2017 mee te doen.
Het argument dat ik gebruikte was, dat je niet al die mensen die tegen dat Oekraïne Verdrag waren, in de kou kon laten staan.

Helaas, zijn we geen volk meer dat massaal de straat op gaat en Nederland volledig plat legt, dus moet het anders. Gelukkig was Thierry Baudet ook op die gedachten gekomen en besloot toch mee te doen. Als meer dan 420.000 mensen je steunen, dan heb je een plicht.

Baudet heeft zich nu omringd met enkele slimme mensen en bekende wetenschappers. Voordeel hiervan is dat de huidige politiek elite niet kan zeggen, dat het weer Henk en Ingrid figuren zijn die zich tegen de regenten uit Den Haag afzetten. Die vlieger gaat niet meer op.

Nee, meneer Rutte, dit zijn slimme nadenkende geschoolde heren, die het ook beu zijn om te zien dat het land verkwanseld wordt. Er zijn veel ouderen bij, die bewezen hebben op basis van levenservaring iets gepresteerd te hebben. Niet die dolle jonge honden uit de politiek, die uit zijn op een baantje. En slaafs hun narcistische leider volgen.

Als u op 15 maart gaat stemmen, is het slim op een van de volgende partijen te stemmen:

Mijn voorkeur zal ik u niet onthouden en dat wordt met enige zekerheid het Forum van Democratie.
Ook het VNL is een groep die redelijk wat overeenkomsten hebben. Evenals de PVV.

Het probleem is gewoon dat ook als de PVV de grootste wordt, dat de andere partijen niet met Wilders willen samenwerken. Het gevaar kan toch komen als de VVD de PVV weer verleidt deel te nemen aan een Kabinet.

We hebben dat in 2002 ook gezien dat de PvdA met iets van 54 zetels de grootste werd, maar er toch een Kabinet CDA-VVD en D66 kwam. Men verwees de PvdA naar de oppositie bankjes. Dat gaat waarschijnlijk met de PVV ook zo gebeuren. Of de PVV moet een meerderheid van zetels krijgen, dus 76 of meer. De coalitie vorming, frustreert de eerlijkheid in de politiek.

Als alle Nederlanders nu eens slim en strategisch gaan stemmen, dan zou er een Kabinet kunnen ontstaan uit Forum van Democratie met PVV en ook de 50Plus eventueel aangevuld met VNL zou een combinatie zijn. Of Forum van Democratie met 50Plus en de SP.

Ik hoop dat u eens wilt nadenken over uw stemkeuze en hoe U uw stem goed tot zijn recht te laten komen. Want weer stemmen op de huidige zittende CDA-VVD-D66-Groen Links-Christen Unie, kortom de al zeer langstzittende regenten, is fnuikend voor Nederland..

Doe u zelf niet te kort en gooi uw stemgedrag eens een andere koers uit. Laat u niet weer voor de gek houden en trap niet weer in de mooie praatjes van de grootste leugenaar van Nederland.

Neem uw toekomst in uw handen en denk en stem met uw hart en hersens.

Sjef Smeets, Boxmeer

http://www.ziekvandepolitiek.nl