Asielzoekers ontvoeren vrouw en gebruiken haar als seksslaaf in een kelder

         Ach Zweden is al lang een geïslamiseerd land! Al beseffen ze het zelf niet.

Zweden – Oorspronkelijk waren er zeven Arabische mannen gearresteerd voor ontvoering van een vrouw en haar onder bedreiging van een vuurwapen verkrachtten in de kelder van een koffiehuis in Helsingborg. Nu zijn twee van hen veroordeeld, beide staatlozen uit Syrië. Een van hen had al eerder een  uitzettingsbevel, maar werd desondanks toegestaan om als “papierloze vluchteling” in Zweden te blijven.

De 28-jarige Khaled Azez Hegrs en 23-jarige Tareq Bakkar, die beiden een Arabische tolk nodig hebben, zijn veroordeeld voor ontvoering en grove verkrachting van een vrouw in de kelder van het koffiehuis  Vattenpipan (De Waterpijp) in Helsingborg.

De vrouw werd in Malmö door vier mannen in een auto gedwongen en daarna ontvoerd naar een koffiehuis op de Södergatan (Zuiderstraat) in Helsingborg, waar meer mannen wachtten om haar te verkrachten.

Toen de auto daar aankwam werd de vrouw met geweld in een kelder meegenomen. Khaled sleurde de vrouw aan haar haren naar beneden, duwde haar op een sofa, en hield met zijn…

View original post 314 woorden meer