MAROKKAANSE KINDEREN (8-11) BELAGEN SNACKBAR SCHIEDAM

Zo de ouderen zongen (misdrijven plegen) zo piepen de jongen!
Jullie worden op jullie wenken bediend: “Meer, meer meer” wordt zelfs  “Jong, jonger. jongst!
_______________________________________________________________________

jonge-marrok

SCHIEDAM- Drie Marokkaanse jongetjes en één meisje in de leeftijd van 8 tot 11 jaar zijn vanmiddag in Schiedam staande gehouden voor het belagen van snackbar en afhaalcentrum de Nieuwe Panda in de Gorzen. Bij het bedrijf aan de Groenelaan werd rond 16.15 uur vuurwerk naar binnen gegooid door de kinderen. De koeling in de zaak raakte door de explosie beschadigd en vertoont nu een brandplek. Er raakte niemand gewond.

Een klant zag hoe de Marokkaantjes toesloegen en belde onmiddellijk met de politie. Daarop verscheen in eerste instantie de Lichtblauwe Brigade. Toen de eigenaresse van de Nieuwe Pand duidelijk maakte dat zij aangifte wilde doen werd het een politiezaak.

Het is niet voor het eerst dat het afhaalrestaurant last heeft van de kinderen. Er zou met regelmaat afval en vuil tegen de ruiten worden gegooid door de minderjarigen. Aanspreken van de vandalen levert een scheldkanonnade vol ziektes en andere verwensingen op.

De minderjarigen wacht een straf wegens vernieling en aangebrachte schade.
Het bedrijf hoopt dat de pesterijen door het politieoptreden eindelijk stoppen, maar veel vertrouwen heeft men niet in het gesprek met de ouders dat de politie heeft aangekondigd.

http://www.schiedamsnieuws.nl/marokkaanse-kinderen-8-11-belagen-snackbar-schiedam/