Obama laat zijn ware gezicht zien!

Obama probeert op de valreep een oorlog met Rusland te provoceren!

obama-rusland

Obama probeert Trump tegen te werken!
Obama’s maatregelen raken de Russische veiligheidsdienst FSB en de militaire geheime dienst. 35 diplomaten die in Amerika werkzaam zouden zijn voor de veiligheidsdiensten moeten binnen 72 uur het land uit. ‘Een gepaste en benodigde reactie op de pogingen om Amerikaanse belangen te schaden,’ aldus Obama.

De Amerikaanse president Barack Obama kwam donderdagavond met sancties tegen Rusland, omdat het regime van Poetin verantwoordelijk wordt gehouden voor een aantal hacks rond de Amerikaanse verkiezingen. De CIA denkt dat Rusland Donald Trump wilde helpen in de verkiezingsstrijd tegen Hillary Clinton en verdenkt Poetin ervan persoonlijk betrokken te zijn geweest bij de hacks.

Het Rusland van Vladimir Poetin ‘heeft geen andere keus’ dan Amerika terug te pakken voor het uitzetten van 35 Russische diplomaten, zo stelt het Kremlin. Achter de schermen worden acties tegen Amerikanen in Rusland al voorbereid.

Een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, schrijft op Facebook dat Obama ‘het Amerikaanse volk vernedert’. ‘Washington wordt in het gezicht geslagen door de eigen baas, die het extreem veel moeilijker maakt voor het nieuwe team.’ Trump heeft tijdens de campagne aangegeven juist een betere relatie te willen opbouwen met Rusland.

Elsevier