Hoog tijd om te Dumpen!

government-dump

Dit artikel heb ik een aantal jaren geleden geschreven, maar om een of andere reden nooit echt gepubliceerd. Ik vind het nu de hoogste tijd, omdat we binnenkort eindelijk de kans krijgen om hier verandering in te brengen!

Volk van Nederland: Het wordt hoog tijd om onze huidige regering en hiermee ook de ondemocratische EU te dumpen!

Heel Europa heeft zich, na de door hun strot geduwde EU-dictatuur, vervolgens laten overspoelen door massa’s gelukzoekers, die op hun wenken worden bediend en langzaam hun primitieve- en criminele cultuur als een sprinkhanenplaag over onze landen verspreiden,

Ook Nederland is hard op weg om geïslamiseerd te worden! In feite is dit al een hele tijd aan de gang!
Natuurlijk zijn de veroorzakers onze landverradende bestuurders (EU en regeringen) die hiervoor hun eigen agenda hebben, maar zonder de semi-humanistische “Gutmenschen” die de zieligheidsfactor (van o.a. de PvdA) goedkeuren en naleven was dat niet gelukt!

De asielindustrie is nu al jaren aan de gang en wij hebben daarvan de (wrange) vruchten mogen plukken. Het voormalige vreedzame Zweden die de grootste asielzoekersopvang heeft en hen van ALLES wat humaan is heeft laten meeprofiteren (en zelfs meer dan dat) is nu, op Afrika na, het GROOTSTE VERKRACHTINGSLAND ter wereld geworden waarvan 98% asielzoekers de verkrachters zijn.

Duitsland is een land met de grootste islamitische “wegkijk-en ontkennings” politiek waarvan het Duitse volk als loopse schoothondjes achter de veroorzaakster “Merkel” aanloopt

Engeland heeft de meeste Shariawijken (want 80% van de immigranten zijn moslim) waar GEEN ENKELE Engelsman wordt toegelaten.

In de EU-landen, waaronder ons land, krijgen ze kleding, voedsel en vaak nog luxere onderkomens, die wijzelf niet eens kunnen betalen en als dank maken zij daar een getto van, waar ze zelfs de trappen als toilet gebruiken!
Ze krijgen een uitkering waarvan ze de duurste Iphones kopen en daarmee kosteloos kunnen bellen naar hun thuisland; ook hun zorgkosten, inclusief eigen bijdragen worden geheel vergoed, enz. enz. En als dank daarvoor randen zij onze kinderen en vrouwen aan, steken onze auto’s in brand en overvallen zij onze ouderen!

Aangezien zich tussen de zgn. vluchtelingen vele IS-terroristen bevinden, hebben er In Frankrijk, Engeland, Denemarken, Noorwegen, België, Zweden, Spanje (en nu ook Duitsland) al meerdere dodelijke terroristische aanslagen plaatsgevonden. Klik hier voor de lijst.
Ook Nederland staat al een tijdje op hun lijst!

Onze veiligheid en die van onze kinderen en kleinkinderen staat met de onafgebroken stroom van de ‘immigranten’ onderhand op zero!

Is dit nog steeds geen bewijs genoeg voor jullie? Is dit de erfenis die jullie voor je kinderen en kleinkinderen willen achterlaten?

Houd alsjeblieft op met dat domme liefdadigheidsgedoe! Het is genoeg geweest!  Alles wat wij hebben voorspeld is uitgekomen en het wordt alleen nog veel erger! Dus stop dat kuddedierengedrag, doe die oogkleppen af en vecht voor de vrijheid van ons eigen land!
Dump de volksverradende politici, de dictatoriale EU, de asielknuffelaars en de ‘Gutmenschen’ en kies de juiste regeringsleiders (in ons geval de PVV), die ons land kunnen redden en ons kunnen bevrijden van het grootste gevaar ter wereld: de Islam!

door: Realpredictor