Duitse media verduisteren interview met de ouders van een Berlijn-slachtoffer

In tegenstelling tot de terroristische aanslag in Nice is de Duitse media totaal ongeïnteresseerd om te verkondigen wat de slachtoffers en hun families te zeggen hebben na de terroristische aanslag in Berlijn op 19 december. Een regering-kritisch interview met de vader van een van de slachtoffers wordt in alle Duitse kranten en tv-stations verzwegen.

“Dank u mevrouw Merkel. Ik zal nooit meer op u stemmen, en ik hoop dat niemand van mijn familieleden dat nog zal doen”, zegt een boze vader van een van de mensen die ernstig gewond zijn geraakt tijdens de terroristische aanslag in Berlijn, in een interview met de Deense TV2.

Terwijl de aangrijpende video over de hele wereld al honderdduizenden keren op Facebook en Twitter is gedeeld en ook de aandacht heeft getrokken van Britse kranten, zoals de Sunday Express, wordt de video in de Duitse media verdonkeremaand.

Geen enkele krant of tv-zender in Duitsland vindt het de moeite waard om te vermelden wat de families van de slachtoffers te zeggen hebben over de terroristische aanslag.

https://fenixx.org/2016/12/26/duitse-media-verduisteren-interview-met-de-ouders-van-een-berlijn-slachtoffer/

Advertenties