Zijn politici die asielzoekers toelaten, medeplichtig aan de moorden in Madrid,Londen,Parijs,Brussel, Nice en Berlijn?

hellgate

RP: JA DUS! Zij hebben de poort van de islamitische hel geopend!

Lees onderstaande maar!
De linkse elite heeft de macht gegrepen en is schuldig aan de uitverkoop van Europa, wat uiteindelijk wel eens zou kunnen leiden tot de invoering van de sharia op hele continent.

In Nederland is de discussie over Jihad en islam geïncarneerd in een duidelijke vraag: ‘is de Islam een godsdienst of een ideologie?’ Dat is van belang, omdat we in Nederland van oudsher wel vrijheid van godsdienst kennen, maar vrijheid van ideologie. daar staat het anders mee. Islam is een gewelddadige religieuze-politieke-culturele ideologie, die het hele leven van de burger raakt en bepaalt, waarin God slechts een bijrol speelt. De belangrijkste inhoud van de Islam is niets anders dan een rangschikking van staatszaken. Ongeveer 67% van de Koran die geschreven werd in Mekka gaat over de ongelovigen of politiek. Van de Koran van Medina is 51% gewijd aan de ongelovigen. Rond 20% van Bukhari’s Hadith gaat over jihad en politiek. Religie is dus het kleinste deel van de Islamitische grondteksten.

Deze kleinste godsdienstige elementen in de islam hebben als doel, de moslims samen te smeden tot een hechte militante eenheid, die de hele wereld moet veroveren en onderwerpen.

De terreurdreiging in Europa is groter dan ooit. Na elke aanslag – Parijs, Londen, Brussel, Nice, Berlijn, maar ook Fortuyn, Van Gogh, – spreekt elke partij mooie woorden in de Tweede Kamer. Iedereen is ‘geschokt’ maar er verandert niets. En bij iedere vreselijke daad, die plaatsvindt in naam van de islam, stormen Barack Obama, David Cameron, Angela Merkel, Mark Rutte voor de tv-camera´s om de wereld te vertellen dat de daden niets met de ISLAM te maken hebben!
Door de massa immigratie in West-Europa bevinden zich nu al honderden islamitische no-go zones, waar de autoriteiten niet of nauwelijks meer de controle over hebben, waar de sharia, islamitisch recht heerst.Vergelijk Nederland in de jaren 70 met nu, dan zie je de toegenomen invloed van de islam overal, op weg naar een shariastaat. Moskeeën, hoofddoekjes en minaretten domineren in steeds meer wijken het straatbeeld.
Velen voelen zich hierdoor beperkt in hun vrijheid en een vreemdeling in eigen land. Een vredig samengaan van diverse religies zoals wij dat in Europa kennen is in feite bij de islam niet mogelijk. Een samenleving van moslims en niet-moslims zal nooit iets worden.

De duizenden terroristische aanslagen die sedert de jaren ’90 gepleegd werden in naam van de Islam, worden afgedaan als het werk van “enkele extremisten”.

Alle historische voorbeelden wijzen er op dat ze met de islamitische ideologie nooit geïntegreerd kunnen worden; sinds 1400 jaar zijn ze nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd…

We raken ons Europa/Nederland kwijt. Voorgoed, als we niet heel snel wakker worden. De spanningen in de samenleving stijgen, en een burgeroorlog lijkt steeds realistischer.

RP: Lees hier de keiharde bewijzen! https://eunmask.wordpress.com/?s=vluchtelingen+zijn+terroristen

Artikel:
https://zlj13051967.wordpress.com/2016/12/25/zijn-politici-die-asielzoekers-toelaten-medeplichtig-aan-de-moorden-in-madridlondenparijsbrusselnice-en-berlijn/