Juich niet te vroeg . . .

          Een kabinet Wilders komt, gezien de laatste ontwikkelingen, wel degelijk dichterbij! De boycot om niet met hem samen te willen regeren, zal het volk alleen nog meer overtuigen van het feit, dat de heersende machthebbers absoluut niet van plan zijn om de democratie te herstellen, integendeel!

Zeker, er kan nog van alles gebeuren en ja, de linkse (kapitalistische) machten zullen niet zomaar hun kip met de gouden (EU)-eieren opgeven. Maar 1 ding onderschatten ze nu. Het volk heeft er schoon genoeg van om steeds de ‘zwarte piet’ toegespeeld te krijgen en te moeten toezien dat de politieke besluitvormingen (o.a. de EU, de massa-immigratie, etc.) hun inkomens, hun democratie en hun vrijheid (van o.a. meningsuiting) bedreigen! De kenmerken van een politieke rechtsstaat (Wilders’ veroordeling) beginnen zich ook steeds duidelijker af te tekenen. De kruik ligt al te lang te water; er hoeft slechts 1 verkeerde move te komen en hij barst!….

Realpredictor.

 

E.J. Bron

screenshot_31

(Door: “Taljaard”)

Het artikel van H. Numan, “Wilders hoeft helemaal niets meer te doen”, is in mijn ogen toch iets te optimistische toekomstmuziek. Want het is niet verstandig om je van te voren al rijk te willen rekenen en de huid te verkopen voordat de beer geschoten is. Zowel uit de Amerikaanse presidentsverkiezingen als het Britse referendum over een Brexit hebben wij kunnen leren dat peilingen geen betrouwbare indicatoren zijn voor de werkelijke resultaten. Tevens moeten wij vaststellen dat een peiling, die vier maanden voor een verkiezing plaatsvindt, niets meer kan zijn dan een kortstondige momentopname. En dat er tussen nu en 15 maart 2017 nog van alles kan gebeuren, in Nederland en wereldwijd, wat een meer positief resultaat zowel als een meer negatief resultaat van de door velen hier verhoopte verkiezingsuitslag kan bewerkstelligen.

View original post 1.084 woorden meer