De weldenkende elite is in verwarring

lie

Het is afgelopen met de gemanipuleerde en manipulerende media, de nep-democratie van de heersende gezaghebbers die hun eigen geheime (zelfverrijkende) agenda voeren en de mainstream media in hun pocket hebben! Het volk heeft de ballon al lang geleden doorgeprikt!

Lees hier maar: https://eunmask.wordpress.com/2014/12/06/het-volk-heeft-het-eindelijk-door-mainstream-media-is-desinformatie/

OpinieZ

We beleven de opmaat naar grote veranderingen, wellicht naar een ware revolutie, die mogelijk al is begonnen. Het jaar 2017 luidt het presidentschap in van Donald Trump. Nog steeds zoeken journalisten van de kwaliteitsmedia vol verbijstering en ongeloof naar een verklaring voor diens verkiezingsoverwinning.

Er wordt nu al gepreludeerd op de rampspoed die zijn beoogde regering ‘vol suspecte miljardairs, militaire houwdegens en andere nonvaleurs,’ over de wereld zal uitstorten. Zelfs een détente met Rusland wordt ons als een soort catastrofe voorgespiegeld.

Voor rustige, beschouwende analyses lijkt geen ruimte meer. Toch zullen we gewoon moeten afwachten, wachten op daden. Maar dat in Washington het bed zal worden opgeschud is wel zeker.

Verschuivingen
Ook in Europa staan grote veranderingen voor de deur. Verkiezingen in Nederland en Frankrijk en later in Duitsland, Oostenrijk en Italië kunnen grote politieke verschuivingen te zien geven. De traditionele machtspositie van de centrum-partijen en vooral van ‘links’, staat…

View original post 443 woorden meer

Advertenties