Syrisch gezin van 31 mensen komt Duitsland binnen via gezinshereniging

moslimgezin1

Een Europees gezin bestaat gemiddeld uit 4 personen. Als we praten over het binnenhalen van bijv. 1 miljoen niet westerse vluchtelingen dan heeft men absoluut geen rekening gehouden dat via de gezinshereniging dit aantal zal vertienvoudigen!  Reken nu maar uit hoeveel immigranten er over 5 jaar zullen zijn. En wie er dán de minderheden zullen zijn is duidelijk! En die minderheid “het Europese volk” zal alles moeten betalen. Want het overgrote deel van de “wees welkom” gelukzoekers werkt niet! Beter gezegd: ze HOEVEN niet eens te werken met hun mega uitkeringen!

Even uitrekenen!
Als deze man, die 5 vrouwen heeft en van elke vrouw 6 kinderen dan kom je met hem erbij op een gezin van 31 personen. Hij is uiteraard werkloos maar ook al werkt hij, dan zal hij dit nooit kunnen bekostigen dus hij krijgt een bijstandsvergoeding*). Inclusief de enorme kinderbijslag, de kindgebonden budgetten etc. etc. hoeft hij zelfs NOOIT meer te werken!

*) Voorbeeld: Een alleenstaande vrouw met 2 kinderen krijgt een bijstandsuitkering van 2.500 euro per maand (d.i. 30.000 euro per jaar).

Fenixx

Advertenties