Duitsland: Gevangenisstraf voor “degenen die proberen het politieke debat te manipuleren”

tellingtruth1

RP: Net als in Nederland, wordt ook hier “de WET” bepaald door de politiek.
Ze moeten allereerst het woord “Politiek” veranderen in “Dictatoriaal”. Het Dictatoriale debat” dus!

Laster en kwaadsprekerij valt niet onder de vrijheid van meningsuiting, aldus de Duitse minister van Justitie Heiko Maas in een interview met de krant Bild am Sonntag.
“Facebook verdient een hoop geld aan nepnieuws en heeft dus ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Berichten die de wet overtreden moeten na vermelding onmiddellijk verwijderd worden. Het moet ook voor gebruikers gemakkelijker worden om nepnieuws te melden wanneer ze deze ontdekken”, zegt Maas.

Deze week heeft de Duitse regering de invoering van een wetsvoorstel vereist wat de grote netwerkbedrijven verplicht lokale kantoren op te richten om hen in staat te stellen sneller te reageren wanneer er zogenaamd vals nieuws gemeld wordt.
De wetshandhavingsinstanties moeten beginnen met vervolgen, zelfs voor misdrijven op het internet. Degenen die proberen om het politieke debat te manipuleren moeten zich bewust zijn van de gevolgen, zei de minister van Justitie – de strafmaat voor deze “misdaad” kan oplopen tot vijf jaar gevangenisstraf.

En hier komt de aap uit de mouw:
Het “manipuleren van het politieke debat” kan willekeurig worden geïnterpreteerd en uitgroeien tot een effectief wapen tegen de alternatieve media en ongewenste – dat wil zeggen, politiek incorrect – nieuws

RP: dit heeft NIETS met “politiek incorrecte berichten” te maken maar met de confrontatie van de keiharde realiteit en de constatering dat de “Politiek correcte” machthebbers de verantwoordelijken zijn én de grootste aanjagers van het linkse media circus!
Als de politiek bepaalt wat “Wettelijk” is, dan is dit een Knevelwet!
(een wet die een rechtmatige vrijheid aan banden legt)!

Zij proberen de rollen om te draaien maar zij zijn Zelf de grootste manipulators!

Fenixx

 

 

Advertenties