Obama dreigt Poetin met cyberoorlog

        Obama beschuldigt Rusland dat zij Donald Trump hebben geholpen om Hillary Clinton te verslaan in de verkiezingen. Obama gelooft zijn eigen schizofrene sprookjes!
Wat een puberale sukkels zijn die moslim-presidenten eigenlijk!

De Amerikaanse president Barack Obama dreigt Rusland en zijn president Vladimir Poetin met een IT-oorlog. Rusland wordt ervan beschuldigd dat het Donald Trump heeft geholpen om Hillary Clinton te verslaan in de verkiezingen.

Het verlies van Hillary in de presidentsverkiezingen doet nog steeds pijn bij de Democraten in de VS en het zal waarschijnlijk lang nog duren voordat ze hun wonden gelikt hebben. De verkiezingscampagne van Hillary werd ontsierd door talloze schandalen die niet in het minst door Wikileaks werd vrijgegeven, met regelmatig pijnlijke en beschamende interne e-mails van de Democratische e-mailservers.

De huidige regering in de V.S. heeft zich vastgeklampt in het schuld afschuiven en beweert sinds enige tijd dat Rusland de e-mailservers heeft gehackt om de e-mails te verspreiden. Obama was kort na de overwinning van Trump zeer coulant tegen hem maar ziet nu een kans zijn presidentschap te saboteren door zich opportunistisch aan te sluiten bij de beschuldiging dat Trump de verkiezingen heeft…

View original post 403 woorden meer