Selectieve Groepsbelediging

kill-nonbelievers

“Minder” is strafbaar “Kill” is toegestaan!

RP: Als een maatregel alleen geldt voor bepaalde (groepen) ondernemingen of sectoren, dan is er sprake van materiële selectiviteit. Deze selectiviteit geldt hier schijnbaar dus ook voor  wettelijke maatregelen! 

De belediging zit hem dus niet in de waarheid van het gestelde, maar in hoe de leden van de ‘beledigde’ groep erop reageren!

Gemakkelijker én rechtvaardiger zou zijn die hele groepsbelediging bij het oud vuil te zetten en de rechter bij mogelijk kwetsende uitspraken te laten kijken naar het waarheidsgehalte ervan in plaats van naar de lontjeslengte van bepaalde groepen in de samenleving.

Het kan dus niet zo zijn dat een politicus met een afkeer van Marokkanen wel wordt veroordeeld, maar een imam (of voor mijn part een dominee of rabbijn) met een afkeer voor homo’s niet!  RP: Want dan wordt hier duidelijk gemeten met 2 maten!

Rechtsgelijkheid is een van de hoekstenen van de rechtsstaat. Als Wilders minder Marokkanen wil en hij wordt vervolgd, is het vreemd, voor velen onverteerbaar zelfs, wanneer PvdA-kopstukken die beweren dat dezelfde groep een ‘etnisch monopolie op overlast heeft’ (groepsbelediging) en dus maar ‘vernederd’ moet worden (aanzetten tot discriminatie), hiermee wegkomen.

Zionist’ is een woord dat wordt gebruikt om ongestraft antisemitisme te verspreiden. Iedereen weet dit, niemand doet er wat aan!

Uit: Doe Aangifte! Tegen Mij
https://www.niw.nl/doe-aangifte-tegen-mij-555/

Advertenties