Rommelige overpeinzingen

         Realistisch artikel, maar ik ben bang dat het wishful thinking blijft! De linkse hersenspoeling is al zo lang aan de gang, dat het handjevol overgebleven realisten het tij niet meer kunnen keren!

2017 wordt het jaar waarin de politiek correcte zeepbel zal barsten. We kunnen nu al zien hoe de gevestigde media en journalisten wanhopig proberen de nieuwe orde te vinden. Voorheen kwamen ze makkelijk weg met hun wendingen en draaiingen. Maar nu hebben we internet, screenshots en caches. Deze zogenaamde “goedmensen” moeten constant herinnerd worden aan hun verraad van Nederland en de Nederlanders. Met hun walgelijke manier om immigranten in een discussie als een knuppel te gebruiken met de enige bedoeling om zichzelf als de “goeden” te portretteren.

Het zijn deze “goedhartigen” die de chaos en ellende hebben gecreëerd waar we nu mee te maken hebben. Zoals ik het zie moeten ze daar constant aan herinnerd worden. Sommigen van hen zouden zelfs ter verantwoording moeten worden geroepen, veroordeeld worden voor landverraad en genocide. Dat klinkt misschien hard. Maar we moeten niet vergeten dat dit sociaal experiment ons veel heeft gekost en in de komende jaren, voordat de ongenadige werkelijkheid het goedmensschip keert, nog veel…

View original post 279 woorden meer

Advertenties