FREEDOM OF SPEECH IS A HOAX!

freedom-hoax

De Vrijheid van Meningsuiting is een Hoax!

Na de Tweede Wereldoorlog en de gruwelen van het nazisme en stalinisme is het een centraal principe van westerse democratieën geweest dat je mensen kunt aanklagen, maar niet over ideeën en adviezen. Europa staat nu toe dat deze “rechten” van mensenrechtengroepen en islamisten in gevaar komen door het gebruiken van rechtbanken om de grenzen van onze vrijheid van meningsuiting in te perken,

Het is echter niet het recht van een democratie om te kibbelen over de inhoud van artikelen of cartoons. In het westen betaalden we een hoge prijs voor de vrijheid van lezen en schrijven. Het is niet aan degenen die regeren, om bepaalde rechten te verlenen van gedachten en meningsuiting, die toebehoort tot het vrije initiatief in de democratieën. Het recht op onze eigen mening is duur betaald, maar als het niet wordt uitgeoefend, zal het snel verdwijnen.

Voorbeeld: Nederland.

In Nederland is het proces tegen Geert Wilders voor de “misdaden” van het “aanzetten tot discriminatie en belediging van een minderheidsgroep” afgesloten. De dappere Nederlandse politicus had zijn aanhangers gevraagd of ze “minder Marokkanen” in het land wilden. Met Wilders’ veroordeling criminaliseerde de rechtbank de vrijheid van meningsuiting voor de eerste keer in de Nederlandse geschiedenis. (Wilders was vijf jaar geleden vrijgesproken in een vergelijkbaar proces).

In Europa wordt het IJzeren Gordijn neergelaten!

Lees hier meer voorbeelden:
https://nl.gatestoneinstitute.org/9572/islam-critici-terecht-wilders

Advertenties