Macht van moslims in AZC’s.

En niet alleen in AZC’s! Nederlanders zijn watjes!

moslim-baas

De Syrische vluchteling Ayman Ghoujal (39) geeft in een interview met de Volkskrant zijn verbazing weer over de macht die islamitische asielzoekers in de Nederlandse opvangcentra hebben.

Eerder dit jaar nam de Tweede Kamer een motie aan waarin bepaald wordt dat homo’s, christenen en andere kwetsbare individuen apart kunnen worden opgevangen.

‘Verwende kinderen’ noemt hij de moslims, die volgens hem altijd hun zin doordrijven en willen dat iedereen rekening met hen houdt. Ghoujal is zelf overtuigd atheïst en zat vanaf september vorig jaar een half jaar lang in het opvangcentrum in Budel en Katwijk. Bij zijn komst kreeg hij te horen dat hij vooral niet ‘te opvallend de atheïst moest uithangen’, omdat dat alleen maar problemen zou geven.
Ghoujal zegt nooit fysiek aangevallen te zijn geweest, maar wel vaak verbaal: ‘Dat ik dood moet, omdat ik een afvallige ben’
Als ze je tijdens de ramadan zien eten, of als ze je alcohol zien drinken, dan word je bedreigd’.

Begin dit jaar kwamen verontrustende berichten naar buiten of homoseksuele bewoners van asielzoekerscentra, die te maken kregen met pesterijen en intimidatie en, in sommige gevallen zelfs met mishandeling. Voor het voormalige asielzoekerscentrum in Heumensoord, bij Nijmegen, was berucht om dit soort incidenten. Dat kamp is inmiddels gesloten.

http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/12/atheistische-syrier-verbaasd-over-macht-van-moslims-in-azcs-412763/

RP: Oorzaak: Nederlanders zijn watjes!
Het beeld dat het Sociaal en cultureel planbureau heeft gepresenteerd van ons, Nederlanders, kan aanleiding geven tot enige gêne. Van een ondernemend volkje dat een stootje kon hebben, lijken we veranderd in een stel watjes!

Advertenties