Minderjarige asielzoeker zet mes op keel van hulpverlener omdat hij geen mobieltje mag lenen

         Dit slechts het topje van de ijsberg met die miljoenen achterlijke “zielige” barbaren, die ons land gaan overheersen!

“Ik kreeg een zeer onaangenaam gevoel. Als ik niet was achteruitgedeinsd had hij in mijn keel gestoken”. Zo beschrijft een personeelslid van het asielcentrum in Halland voor alleenstaande minderjarige asielzoekers de aanval van de 16-jarige.

Weer een krankzinnige asielzoeker met een mes die close was om een medewerker te vermoorden op een asiel accommodatie voor zogenaamde “alleenstaande minderjarige asielzoekers”.

De rechtsgang tegen de bloeddorstige 16-jarige asielzoekende messentrekker wordt achter gesloten deuren gehouden. Toen hij geen mobieltje mocht lenen ontstak hij in woede en joeg iedereen in de asiel accommodatie op de vlucht. De afgelopen twee dagen heeft het gerechtshof zich verdiept in de gebeurtenis van oktober vorig jaar. De ernstigste aanklacht is poging tot moord.

De uiteindelijke strafmaat zal wel weer reuze mild zijn – hooguit een paar maanden jeugddetentie, of als alternatief een paar weken papiertjes prikken en een paar honderd euro boete – als men uitgaat van eerdere rechterlijke beslissingen betreffende asielzoekende “kinderen” onder de 18 jaar. Hoewel veruit van deze…

View original post 219 woorden meer

Advertenties