Obama: ‘Meer aanslagen als we islam als vijand zien’

schop

Het wordt hoog tijd dat Amerika deze terroristen-pamperaar wegschopt!

De Amerikaanse president Barack Obama wil islam als religie niet verbinden aan terroristengroepen. Sterker nog, als de Verenigde Staten de oorlog verklaren aan de islam, zouden jihadisten nog meer aanslagen plegen op Amerikaanse bodem.

Obama maakte gebruik van zijn laatste speech als president over nationale veiligheid tegenover militairen van het Amerikaanse leger om te waarschuwen voor het gevaar dat ‘het stigmatiseren van moslims’ met zich meebrengt. Als men daar niet voor waakt, ‘verliest Amerika het zicht op de basisprincipes die we beweren te verdedigen’.

‘Als we doen alsof dit een oorlog is tussen de Verenigde Staten en islam, zullen we meer Amerikanen aan terroristische aanslagen verliezen,’ zei de president in de toespraak, iets meer dan een maand voordat hij zal worden opgevolgd door Donald Trump.

Elsevier

Het is extreem pijnlijk voor de regering-Obama, maar de Syrische burgeroorlog zal nog afgelopen blijken alvorens hij het Witte Huis verlaat. Daarmee komt deze oorlog en haar resultaat voor het oog van elk wie kijken wil volledig op het conto van de president die ooit werd ingehaald als vredesengel en signaal van een nieuwe tijd. Het is een waarschuwing tegen opgeschroefde hysterie en verwachtingen.

https://fenixx.org/2016/12/08/aleppo-is-voorbij-de-burgeroorlog-bijna/

 

Advertenties