WAARSCHUWING!

PAS OP! GETINTE ADVERTENTIES!

waarschuwing

Pas op voor Professionele bendes, veelal allochtonen, die duizenden namen al hebben geregistreerd en zo ingeschreven staan onder valse namen en adressen, die items (zoals mobieltjes etc.) aanbieden, waarvoor een vooruitbetaling verplicht is! Zelfs hun mobiele telefoonnummers, waar u informatie over het artikel kunt krijgen, blijken later als u al hebt betaald niet meer te bestaan! Waarschijnlijk zijn deze mobieltjes ook gestolen. Trap er niet in, want in plaats van die dure smartphone waarvoor u hebt betaald, krijgt u een leeg doosje toegestuurd!
Vaak gaat het om allochtonen (herkenbaar aan hun stem)

Laat ze ook NOOIT een fiets of bromfiets “uitproberen” voordat ze die hebben betaald, want die verdwijnen in een verderop staand busje! En ook hier betreft het ‘getinte’ figuren!

Er zijn ook nog grotere criminelen, die op een advertentie afkomen van kleine producten tot 100 euro om deze vervolgens te betalen met valse briefjes van 500 euro om zo het door u betaalde wisselgeld in hun zak te steken!

Ook omgekeerd zijn ze bezig. Als u bijvoorbeeld apparatuur verhuurt, zoals  machines of geluidsinstallaties van duizenden euro’s (voor bijv. feestjes) die ze zelf komen ophalen met een valse identiteitskaart en zelfs met een vooruitbetaling van een paar honderd euro, ziet u deze dure installaties nooit meer terug. En ook hier gaat het om allochtonen met valse adressen en valse identiteitskaarten, waar zelfs de politie niets aan kan doen!

Advertenties