Wie had dat gedacht? Moskee Amsterdam-Noord blijkt jihadcommandocentrum

Moskeeën zijn de moderne Trojaanse paarden!

moskee-adam

Net zoals alle moskeeën, want alle moskeeën zijn verplicht gemodelleerd naar de eerste moskee die de krijgsheer Mohammed bouwde, in Medina. Een moskee is wapenopslag, shariarechtbank, indoctrinatie-instituut, trainingscomplex, kazerne en jihadcommandocentrum.

Fubar

Lees ook: Zware oorlogswapens bij moskee ontdekt! http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/06/Zware-oorlogswapens-bij-moskee-ontdekt-Experts-Topje-van-de-ijsberg

Kopstukken van moskee Noord in vizier opsporingsdiensten
donderdag 24 november 2016

Twee kopstukken van de Arrayan-moskee in Noord zijn in beeld bij de opsporingsdiensten. De mannen worden gevolgd wegens verdenkingen van radicalisering en jihadisme, schrijft De Telegraaf. De krant baseert zich op geheime stukken.

De beschuldigingen tegen de moskeebestuurders zijn niet mals. Volgens De Telegraaf wordt de telefoon van voorzitter Aziz O. afgetapt. Hij zou contacten onderhouden met ‘tal van radicale figuren’. Het andere bestuurslid blijkt lid te zijn geweest van de terroristische Hofstadgroep. Dat is de groep rond Mohammed B., de extremist die Theo van Gogh in 2004 in koelen bloede vermoordde.

Niet geradicaliseerd
De beschuldigde voorzitter ontkent de beschuldigingen in de krant. O. zegt ook niet geradicaliseerd te zijn. ‘Ik ben afgestudeerd aan de Vrije Universiteit en al sinds mijn achttiende een plichtgetrouwe moslim. Of ik jihadisten ken? Wij kennen zoveel mensen, dat zegt niets’.
Ook het bestuurslid is na zijn Hofstad-‘avontuur’ terug op het rechte pad, zegt O. Hij benadrukt dat de Arrayan-moskee altijd goed contact heeft met de politie.

http://www.at5.nl/artikelen/162791/kopstukken-van-moskee-noord-in-vizier-opsporingsdiensten

Advertenties