83% van de jonge Amsterdamse vrouwen wordt lastiggevallen

Onderzoek van de gemeente wijst uit dat 59% van alle Amsterdamse vrouwen te maken krijgt met straatintimidatie zoals sissen, naroepen of betasten. Voor vrouwen tussen de 15 en 34 jaar is dat zelfs 83%, zo meldt de Telegraaf.

RP:  Dit is slechts het topje van de ijsberg! Molesteren en Verkrachtingen worden hier niet eens genoemd! Is het jullie niet opgevallen dat de meest kwetsbaren (vrouwen en kinderen) hier de dupe van zijn? En dit in hun EIGEN land!
Mannen, echtgenoten, broers, vaders: Waarom laten jullie dit toe?
Waarom verlenen jullie wel hulp via allerlei missies in andere (derde wereld) landen en jullie eigen familie laten jullie hier barsten?

molest1

Wat een verrijking, wat een diversiteit. Groen Links roept openlijk om meer van deze ellende, terwijl PvdA en VVD de afgelopen jaren recordaantallen mohammedanen geïmporteerd hebben. En het CDA kiest in deze tijd van deconfessionalisering openlijk de kant van de vrouwenverachtende islam.

Fenixx

Lees hier!!: Vorige week: 1 van de vele voorbeelden!  Vrouw in eigen auto ernstig seksueel misbruikt door drie mannen! (Dit zag je nergens in de mainstream media)!