Marokkanen planden aanslagen op een Amsterdamse synagoge

aanslag-synagoge

De Telegraaf berichtte deze week dat de criminele inlichtingendienst een ‘James Bond-achtig’ plan voor aanslagen op een Amsterdamse synagoge en een geldinstelling heeft ontdekt. De daders zijn voornamelijk Marokkanen, waarvan zeker een is verbonden aan de extremistische Arrayan moskee. Gisteren hield de Tweede Kamer een debat over het Nederlandse antiterreurbeleid, dat volgens een meerderheid van de partijen schromelijk tekort schiet ,

Twee bestuursleden van de Arrayan moskee worden door de criminele inlichtingendienst verdacht van radicalisering en banden met het jihadisme. De voorzitter van Arrayan is lid geweest van de terroristische Hofstadgroep van Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh.

Zeer onveilig voor Joden dankzij immigratie en multiculti
Volgens Awi Cohen van Likud Nederland is de verijdelde aanslag het zoveelste bewijs ‘dat Nederland zeer onveilig is geworden voor Joden’. Daar is de linkse politiek-correcte gevestigde orde de voornaamste oorzaak van, want die weigeren volgens hem nog steeds de problemen die de (moslim)immigratie en ‘multiculti’ veroorzaken, te erkennen. Sterker nog: iedereen die zich openlijk verzet tegen de islamisering van Nederland wordt meteen beschuldigd van ‘islamofobie’.

AIVD: Al duizenden Nederlandse moslimjongeren zijn jihad sympathisanten – Volkskrant plaatst opiniestukje: ‘Willen jullie meer of minder Joden?’ – Wordt de islam dankzij D66, GL en de PvdA in de toekomst de staatsgodsdienst van Nederland?

DENK: Nederlanders moeten zich aan migranten aanpassen
Ook de komst van de islamofascistische, racistische politieke partij DENK is volgens Gerstenfeldt een teken aan de wand. DENK werd opgericht door twee Turkse parlementariërs die in 2014 uit de PvdA werden gezet omdat ze vinden dat (moslim)migranten niet hoeven te integreren, maar de Nederlandse bevolking zich juist aan de islam moet aanpassen (feitelijk: aan moet onderwerpen). Hun adoratie van de Turkse moslimdictator Erdogan, die bijna 150.000 politieke tegenstanders liet oppakken of ontslaan, past naadloos in dit zorgwekkende plaatje, alsmede ook de door Sylvana Simons gestarte oorlog tegen Zwarte Piet.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/11/Na-verijdelde-aanslag-op-synagoge-Nederland-inmiddels-zeer-onveilig-voor-Joden

Advertenties