Koekoeksnest. Opvangmoeder ontdekt dat haar 12-jarige vluchtelingkindje een 21-jarige Taliban is

        Tja dit krijg je als criminele regeringen weten dat het grootste deel van het goedgelovige volk het IQ-niveau heeft van een 6-jarige!

Fubar

Goedhartige Rosie werd pas achterdochtig toen bleek dat het Afghaanse knulletje erg ‘harig’ was en een vuurwapenexpert bleek te zijn.

De pleegmoeder vertelde haar horrorverhaal nadat ze ontdekte dat haar zielige asielparasietje in werkelijkheid een geharde jihadist was.

De goedbedoelende Rosie verwelkomde Jamal in haar familie nadat sociaalwerkers haar verteld hadden dat de mosselman een 12-jarig weeskindje was, dat gevlucht was uit Afghanistan.

Jamal viel door de mand toen een tandarts hem een tiental jaren ouder schatte dan de lieglim beweerd had. Taliban materiaal en kindermisbruik beelden werden later aangetroffen op zijn mobiel.

De blunder komt aan het licht nu net nadat migranten die beweren kinderen te zijn met bussen naar het Verenigd Koninkrijk zijn gebracht vanuit het ‘Jungle’ kamp in Calais. Er wordt gevreesd dat terroristen dezelfde truc uit kunnen halen.

Naamloos.png

Rosie, wiens hele naam niet gegeven wordt om haar te beschermen tegen represailles, zei: “Volwassenen maken misbruik van…

View original post 468 woorden meer