Nederland anno 2016: waar Marokkaanse reljongeren boven de wet zijn verheven

reljeugd

Welkom in het Nederland van 2016, waar het volkomen normaal is voor Marokkaanse reljeugd om het verjaardagsfeestje van een meisje te verpesten, maar waar papa de bak in moet.

Knettergek: een betere manier is er om Nederland anno 2016 te beschrijven. Case in point? Een 33-jarige korporaal uit Zwijndrecht hangt poging tot doodslag boven het hoofd.

De Telegraaf legt uit wat er gebeurde:
Het incident had plaats op 16 september, toen zijn dochter haar zestiende verjaardag vierde. Een groep van veertig overwegend Marokkaanse jongens die niet welkom was, maar wel naar binnen probeerde te komen, bleef een tijdje voor de deur hangen. De spanningen liepen volgens de advocaat van de korporaal Michael Ruperti hoog op.
„Er werd op de deur en ramen gebonkt en gedreigd met schieten”, vertelt de advocaat. „Daarop is mijn cliënt met zijn zoon en zwager naar buiten gegaan om de jongens aan te spreken. Toen hij weer binnen was, hoorde hij een luide klap.”
De luide klap was veroorzaakt door een flitsgranaat, die blijkbaar was afgegaan in de brandgang achter het huis. Zo’n flitsgranaat is verder niet al te gevaarlijk, maar in dit specifieke geval kreeg één jongen wel een scherf in zijn bil en zijn been. Volgens dit ‘slachtoffer’ was hij alleen maar naar het gebouw gegaan om te kijken wat er daar toch aan de hand was. Juist ja.

Waarom de marechaussee de korporaal dan toch arresteerde?
Lees hier verder:
http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/11/knettergek-commando-die-zijn-dochter-beschermde-tegen-marokkaanse-reljeugd-mogelijk-de-gevangenis-in/