DE DODELIJKE LEUGENS VAN DE ELITE!

deadly-lies

De ‘mainstream nieuwsmedia’ zijn niets minder dan een verlengstuk van de huidige machthebbers. Ze dienen, als je kijkt naar wat ze wel maar vooral ook naar wat ze niet rapporteren, de belangen van de elite / heersende klasse en niet die van het volk.

Dat doen ze onder meer door de heersende klasse zelf, de mechanismen die deze elite gebruikt, en de overlegclubjes waar ze elkaar ontmoeten, continu buiten het nieuws te houden (zoals o.a. de Bilderbergconferenties!Lees hier hoe de elite leugenmachine werkt!

RP: De meest onmenselijke en dodelijke daden die in de wereld plaatsvinden worden om onduidelijke/verdachte redenen door bovenstaande klasse op deze wijze onder het tapijt geschoven!

Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken!

Want het eigenlijk is toch te gek voor woorden dat een handvol machthebbers/kapitalisten meer dan 7,39 miljard mensen in de hele wereld kunnen manipuleren door alleen aan de touwtjes te trekken!

Als u niet verder wilt leven als een kuddedier, zoek dan uit waar u de werkelijke waarheid kunt vinden!

http://achterdesamenleving.nl/10-grote-leugens-van-de-mainstream-media/#.WDB6LPnhBdh