TRUMP: KLIMAATSCEPTICUS MACHTIGSTE MAN OP AARDE!

De reden waarom Trump de beste keuze van de eeuw is!

De zgn. “opwaming van de aarde” is de duurste Hoax ooit voor de belastingbetalers!

global-warming-hoax

Godzijdank! Een realist die de Leugenmachine van de Elite-Wereldgraaiers eindelijk kan stoppen!

Met Donald Trump een klimaatscepticus in het Witte Huis. Of toch een klimaatrealist?

Het establishment haat Trump en dus ook zijn kiezers. Het is immers een directe bedreiging voor hun voortbestaan. Meer en verder moet niet achter de haat worden gezocht.

De elite was klaar om de ganse wereldeconomie te veranderen en om het hele economische en kapitalistische systeem op de schop te nemen! Dat is geen samenzwering, maar bewuste politieke en ideologische (RP: lees “Zelfverrijkende”) strategie. Met Trump valt dit allemaal in elkaar als een kaartenhuis. Het klimaatverhaal was hun paard van Troje, maar het paard bleek al leeg toen de strijd nog moest beginnen. De bevolking is net op tijd wakker geworden. De machtigste man op aarde is een klimaatscepticus en zijn minister Myron Ebell zal zijn beleid uitvoeren.

Met de verkiezing van Trump als president gaan we een andere klimaat- en energiewereld tegemoet Een wereld waarin er weer plaats zal zijn voor een energiebeleid van vraag en aanbod op een vrije markt. De 5000 miljard USD die Obama wou besteden aan zijn clean power plan is verleden tijd. Dat dit plan niet deugde was al duidelijk nadat voormalig directeur McConnel dat in enkele minuten verpulverde voor het Congres.

Trump gaat de duizenden miljarden tonnen olie, gas, kolen reserves uit de grond halen en aan de wereld verkopen. Het zal miljoenen goedbetaalde jobs opleveren. Wij in Europa staan met lege handen. De Britten zullen handeldrijven dat het een lieve lust is met de VS.
In hun verblinding over het naderende klimaatarmaggedon hebben veel politici zich achter de crony capitalists geschaard. De politiek schaarde zich achter de producent en niet achter hun kiezers, de consumenten. De door de overheid en hun radicale ecologische raadgevers, erkende, goedgekeurde ondernemingen en banken mochten rijk worden van uw belastinggeld

Windmolens zijn goed op weg om de politiek schandpalen te worden!
Om het nog wat erger te maken, kreeg de consument nadien nog een extra zware factuur voor een met 100% stijgende elektriciteitsprijs, en stijgende productiekosten, waardoor diensten en goederen duurder werden. Hernieuwbare energie naaide de bevolking driemaal.

RP: De elite is daarom helemaal niet zo blij met Trump, want ze zien met lede ogen hoe hun “kip met de gouden eieren” geslacht wordt!

http://www.doorbraak.be/nl/nieuws/trump-klimaatscepticus-machtigste-man-op-aarde

Lees ook: The Global Warming Hoax