De Patriotten zijn terug!

patriot

Wij Europeanen hebben hard gevochten voor onze vrijheid van mening, maar de EU-elite en de sneeuwvlokgeneratie heeft deze vrijheid verstikt om zich verontwaardigd en beledigd te voelen. Heel misschien dat ze nu te elfder ure beginnen te beseffen dat degenen die domineren en het hardst schreeuwen niet altijd gelijk hebben. Hun politiek correcte idioterie begint ons onderhand de keel uit te hangen, we verlangen terug naar de tijd dat we het recht hadden om te zeggen wat we denken of willen zonder meteen als het kwaad bestempeld te worden

Het patriottisme wat we ooit gekend hebben en ons verlaten heeft is op weg terug te komen. Waar het geen schande is als je je eigen land en cultuur wil beschermen. En de macht van globalisten wil breken die kruipen voor waanzinnige religies en mensonderdrukkende culturen, en ons dwingen mensen op te nemen uit landen die ze in een oorlog storten.

De gevestigde gezagdragers zijn met hun leugenachtige media in paniek. En mensen in panische toestand zijn gevaarlijk. Ze weten dat hun tijd voorbij is, en zullen in hun doodsstrijd proberen zoveel mogelijk slachtoffers mee te sleuren in hun afgrond. Want ze weten dat ze elk greintje respect van ons verloren hebben en na de grote opruiming in de vuilcontainer van de geschiedenis belanden.

Fenixx