De Europese Temper Trump-tamtam van de Elite

zeilen

Trump neemt de wind uit de zeilen van de elite!

Europa geeft een “Paniek-Diner”

– De arrogante ‘morele hoge standaard’ van de Europese elites heeft geen enkele realiteitsgrond

– Er is geen respect voor vrijheid en democratie in een land waar burgers, zoals de politicus Geert Wilders, worden gearresteerd en vervolgd door een rechtbank voor het vrijuit spreken van hun mening over onderwerpen die de autoriteiten niet raadzaam vinden om in het openbaar te benoemen.

– Vrijheid, respect voor de rechtsstaat, eigen ras, godsdienst en geslacht zijn nooit minder gerespecteerd en beschermd in Duitsland tijdens de 2e Wereldoorlog, dan onder Merkel. Duitse autoriteiten hebben volledig gefaald vrouwen, christenen en anderen te beschermen tegen de chaos die is ontketend door de ongecontroleerde massa-immigratie van hoofdzakelijk Moslim migranten uit Afrika en het Midden-Oosten. De rechtsstaat is allesbehalve “gerespecteerd” in Duitsland.

– Niet iedereen is “paniekerig”. De Engelse minister van buitenlandse zaken, Boris Johnson, heeft de uitnodiging geweigerd en waarschuwde zijn collega’s om hun “collectieve gejammer” over de verkiezingsuitslag van de VS te beëindigen

– Critici van de verkiezing van de V.S. echter verwerpen de ‘wetteloosheid, de verdeeldheid en de corruptie’ die de Amerikaanse kiezers weigeren te herstellen.

https://www.gatestoneinstitute.org/9328/trump-europe-panic

RP: Met andere woorden: Trump neemt de wind uit de zeilen van de elite!

Advertenties