Hilversum is rigged, make Dutch TV great again!

         Ze moeten de linkse leugenmedia in Nederland verbieden! De (elite) hypocrisie druipt hier vanaf! De mensen die nog steeds hierop afstemmen, hebben een zielig zelfbedrog-complex!

OpinieZ

De verkiezing van Trump heeft glashelder aangetoond dat de Nederlandse media de weg kwijt zijn. Door de geïndoctrineerde berichtgeving van de NOS werd Trump een jaar lang de grond ingeboord en bij de deugtafel van Pauw wist iedere tafelgast te vertellen hoe fout de Amerikaanse kiezer denkt.

Deze zelfbenoemde experts weten namelijk alles beter. Ook bij RTLSoros was de berichtgeving gekleurd. Onafhankelijk zoals ze het zelf noemen. Maar kunnen vooringenomen journalisten eigenlijk objectief nieuws maken? De gemiddelde Nederlander is geschokt. Trump is verkozen. Huh, hoe kan dit?

Eerlijk
Er ontstaat maatschappelijke onrust door onzekerheid. Het gevolg is een behoefte naar eerlijker nieuws. Iedereen wil goed geïnformeerd worden. Het is veel te makkelijk om dan maar een Nederlandse Foxnews te wensen, want daar prikt iedereen door de rechtse retoriek heen. En als je goed doorvraagt is de behoefte niet zozeer om alleen maar een rechts geluid te horen. We willen gebalanceerde informatie tot ons krijgen, waarbij er een…

View original post 525 woorden meer

Advertenties